logo
ISU Sibiu merge la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi să îşi prezinte oferta
ISU Sibiu merge la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi să îşi prezinte oferta
© Arhiva Tribuna

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu va participa vineri, 20 octombrie, la “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, pentru a promiva profesia de salvator și pentru a populariza oferta educațională.

Tinerii care doresc să urmeze o carieră militară pentru a deveni pompieri salvatori pot opta pentru Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, care, în perioada 13-21 ianuarie 2018, va organiza o nouă sesiune de admitere, numărul de locuri alocate fiind de 300.

Cererile de înscriere se pot depune până la data de 5 decembrie 2017 la sediile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din localitățile de domiciliu, pentru cele 275 de posturi de subofițeri de pompieri şi protecţie civilă și 25 de posturi de maiștri militari auto.

Recrutarea candidaților se va realiza, în funcție de domiciliu, respectiv reședința acestora, prin intermediul structurilor de resurse umane existente în fiecare inspectorat pentru situații de urgență, departamente unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor, inclusiv actele care să ateste studiile solicitate.

Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13 – 21 ianuarie 2018, perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicală, probele sportive și testul scris pentru verificarea cunoștințelor.

Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă - www.igsu.ro, site-urile inspectoratelor pentru situații de urgență, respectiv pagina Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești - www.scoaladepompieri. ro.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia