logo
FITS
ISU Sibiu, despre Casa de Cultură a Sindicatelor: ”Nu există documentaţie tehnică depusă pentru aviz de securitate la incendiu”
Laura BUCIU
863 vizualizari
ISU Sibiu, despre Casa de Cultură a Sindicatelor: ”Nu există documentaţie tehnică depusă pentru aviz de securitate la incendiu”
Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Sibiu poate fi deschisă atunci când îndeplineşte cerinţa esenţială de securitate la incendiu, precum şi măsurile prevăzute de legislaţia în vigoare privind avizarea şi autorizarea construcţiilor din punctul de vedere al securităţii la incendiu şi protecţiei civile, arată reprezentanţii ISU Sibiu, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că instituţia şi-ar putea deschide porţile.

Potrivit ISU Sibiu, s-a acordat permanent sprijin şi consultanţă tehnică de specialitate în realizarea demersurilor întreprinse de către beneficiarul construcţiei, care a depus documentaţia în data de 4 decembrie 2017 pentru a obţine avizul de securitate la incendiu, aceasta fiind respinsă în data de 15 decembrie 2017 din motive de neconformitate tehnică, cu comunicarea deficienţelor constatate pentru remediere, conform HG nr. 571/2016 privind aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu, Ordinului MAI nr. 129/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă şi Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor cu modificări şi completări ulterioare.
ISU Sibiu mai arată că în acest moment nu există depusă documentaţia tehnică specifică în vederea emiterii avizului /autorizaţiei de securitate la incendiu.  

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia