Tribuna
ISU îşi deschide porţile pentru elevi, de Ziua Mondială a Educaţiei
ISU îşi deschide porţile pentru elevi, de Ziua Mondială a Educaţiei

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu organizează, joi, de Zilua Mondială a Educației, activități destinate tinerilor care doresc să se familiarizeze cu specificul instituţiei.

  • „Sediile subunităților de intervenție ale ISU Sibiu își vor deschide porțile pentru toți cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator, să cunoască aspecte importante legate de activităţile, rolul şi principalele atribuţii ale structurilor de intervenție. De asemenea, participanții vor avea ocazia să vizualizeze tehnica utilizată de pompierii salvatori în misiunile operative și, totodată, să cunoască măsurile și modul de comportare pe care trebuie să le adopte în cazul producerii diverselor situații de urgență”, spune Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Elevii sunt aşteptaţi în subunităţile de pompieri, joi, între orele 10.00-14.00, unde pompierii sibieni vor desfăşura exerciții demonstrative de stingere, descarcerare și acordare a primului ajutor calificat și activităţi cu tematică de pompieri şi protecţie civilă.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA