Tribuna
FOTO / VIDEO: Ioan Gligor îşi lansează candidatura din partea PMP la Primăria Sibiu. Traian Băsescu, prezent la Sibiu
Laura BUCIU
11727 vizualizari
FOTO / VIDEO: Ioan Gligor îşi lansează candidatura din partea PMP la Primăria Sibiu. Traian Băsescu, prezent la Sibiu
Ioan Gligor a fost anunţat candidatul PMP la Primăria Sibiu, de către preşedintele Simona Popa, la întâlnirea care are loc astăzi, 9 aprilie, la Redal Events şi la care participă şi fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

Credit foto: Sebastian MARCOVICI

Când toţi participanţii au început să scandeze numele lui Băsescu, atunci când s-a ridicat, fostul preşedinte a lovit-o peste cap pe Simona Popa.

Înainte de a-şi începe discursul, Ioan Gligor l-a salutat pe Băsescu: "Am onoarea să vă salut, domnule preşedinte!", i-a spus acesta. "Să trăiţi, domnu' colonel!", i-a răspuns fostul preşedinte al ţării.

  • "E un moment deosebit în viaţa mea, care cred că mă va marca în bine. În primul rând, doresc să mulţumesc organizaţiei PMP Sibiu pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Le promit că vin cu gânduri bune şi nu se vor îndoi niciodată de ceea ce am să fac. Am decis să candidez pentru funcţia de primar al Municipiului Sibiu dintr-un singur motiv: cred într-un viitor mai bun al oraşului Sibiu şi merg alături de cel mai puternic om al României: Traian Băsescu. În viaţa mea, am avut succes. Am mentalitate de învingător. Dacă am avut succes, vă spun că s-a datorat faptului că am încredere în oameni şi invers: oamenii au avut încredere în mine. În campania electorală n-am să vin cu idei fanteziste, n-am să vând iluzii, n-am să prezint un program mincinos şi n-am să procedez sau să ajung la propaganda minciunii. Eu cunosc foarte bine Sibiul. M-am născut în acest oraş. Cred în sibieni şi mă angajez să lucrez cot la cot cu Sibiul. Ştiu un lucru foarte clar: că trebuie să comunic cu locuitorii oraşului pentru cunoaşterea realităţii, să culeg informaţii, să caut soluţii şi să le dau cele mai corecte răspunsuri. Vă mai spun ceva: nu candidez aşa, să mă aflu în treabă. Am să mă implic  total pentru binele oraşului Sibiu şi am să lucrez cu Constituţia în mână şi am să le arăt sibienilor că trebuie să îşi cunoască foarte bine drepturile înscrise în Constituţie" - Ioan Gligor.  

Băsescu: "Generaţia Facebook trebuie să vină la putere"

Traian Băsescu şi-a început discursul spunând că revine la Sibiu, de fiecare dată, cu multă plăcere, fiind "un oraş care a strălucit ca o stea şi cu mare succes atunci când a fost Capitală Culturală Europeană" şi "un oraş unic, în primul rând cetăţenilor lui, oameni care au fost alături de Primărie, care s-au implicat în manifestaţii, care au arătat că România este o ţară civilizată, o ţară cu oameni care sunt îndrăgostiţi de cultură, de frumos, de buna administrare, de viitorul lor, dacă vreţi".

  • "Aşa cum spunea doamna preşedinte în discursul său, un oraş nu poate trăi din evenimnte trecute, ci îi trebuie evenimente viitoare, progres, capacitatea de a-şi vedea dezvoltarea pe termen mediu şi lung. Asta cred că propun candidaţilor noştri întregului judeţ Sibiu: să devină un loc al prosperităţii şi un loc al bunei administrări, de care orice comunitate are nevoie. PMP este un partid care s-a născut din nevoia de a arăta că se poate face politică şi altfel, dinamică, cu oameni cinstiţi, cu tineri şi oameni maturi deoportivă, tinerii aducând entuziasmul şi energia, iar oamenii maturi înţelepciunea. Este un partid care s-a născut dintr-o idee care a plecat de la realităţile politice din România . Nu sunt un om care neagă partidele care au asigurat tranziţia ţării. PSD, PNL sunt partide care şi-au atins obiectivele de ţară. România a avut două mari obiective strategice: intrarea în NATO şi intrarea în UE. Ambele au fost atinse, iar România este mai sigură ca niciodată şi are perspectiva prosperităţii mai sigură ca niciodată. Dar în acelaşi timp, cele două auto-numite mari partide - eu le văd mici, prin realizări, până la urmă, sunt profund afectate de corupţie, ineficienţă administrativă, de obiceiul de a pune pe prim plan clientela politică în loc de a pune comunitatea, statul. Ori, nimeni nu mai crede că aceste partide s-ar putea schimba în năravurile lor. Şi atunci, nevoia creării unui partid nou în care preponderent oameni care nu au făcut politică să îşi găsească locul de manifestare a fost o idee care a pornit de la o fundaţie şi a evoluat într-un partid", a explicat Băsescu.

"Intrăm într-o competiţie. Niciun atlet, ca de altfel şi politicienii, nu intră în competiţie cu gândul că n-o va câştiga. Obligaţia noastră este să credem în noi, să fim convinşi că putem produce marea surpriză la alegerile locale, să fim convinşi că putem fi marii învingători la alegerile din iunie. Dacă nu îţi propui să câştigi competiţia, nu ai de ce să te înscrii în ea", a mai spus fostul preşedinte al ţării.

Traian Băsescu consideră că generaţia Facebook "trebuie să vină la putere şi poate da lovitura la alegerile locale din iunie" . Fostul preşedinte a citat din Constituţie drepturi şi libertăţi ale omului. 

Candidatul PMP la Primăria Mediaş este Oltean Alexandru, care a terminat acelaşi Institut de Marină de la Constanţa, cu Băsescu.

La Cisnădie, din partea PMP, la Primărie  va candida Vasile Lepşa.







comentarii
5 comentarii

Cata minte scurta au romanii
Sa le fie de bine cu Basescu!!!!!!!!!!!!
gogu din rampa
09.04.2016 21:27
Aplaudati-l cat mai tare pentru t?ierile salariilor si pensiilor ! Fereasca Domnul, stiti cum e : ne meritam soarta !
Andrei
09.04.2016 23:55
am crezut ca scapam de animalul asta,fara rusine,promovat de fosta securitate comunista.A se vedea ca firele multor afaceri bazate pe marsavii duc la el si la partidul din care face parte.DNA - ul pare sa doarma.Pana cand? OAMENII DIN JURUL LUI AU FURAT DIN BUGETUL STATULUI-- BANII NOSTRII-- TOT CE AU PUTUT.
BEN
10.04.2016 08:23
a venit pesedintele in Sibiu?
TOAte drumurile duc la Roma! GArda nationala de mediu, prezentati onorul in ,,the LOrd of the ring '' de la ,, Dunare pa la Marea cea Mare! ''
sti,a spus ca si-a parcat vaporul sub podul Cibinului,a venit in Sibiu sa cumpere de la Piata de bucate un buchet de branduse din frumusetile naturii de Sibiu pentru sotia sa
\#__O
10.04.2016 08:30
Nu gandesti decat la prezent tu Laure balaure, cand vrei sa faci un bine te gandesti si la viitor. Basescu a fost unul dintre cei care au incercat macar sa schimbe ceva in bine in Romanica noastra lasata plina de datorii de regimul PSD. Omul acesta v-a facut voua un bine, dar sunteti prea inchisi la minte ca sa vedeti acest lucru. Cand gandesti un lucru il gandesti pentru perspectiva, iar taierea salarilor, si marirea TVA-ului a fost o masura de precautie, pentru ca astfel Romania risca sa intre intr-un colaps financiar, dar degeaba va spun eu daca dumneavoastra nu vedeti singuri aceste lucruri. Si inca ceva, grija mare pentru ca deseori mass media mai mult dezinformeaza decat informeaza cetateanul, nu tot ce zboara se mananca!!
unul care gandeste
12.04.2016 00:34
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA