Tribuna
Ioan Deneş (PSD): "Homosexualii care merg pe stradă de mână îmi încalcă libertatea. Care e familia normală: cea de acasă sau cea văzută de copii pe stradă? Dragnea: "PSD e partid tolerant"
Ioan Deneş (PSD):

Senatorul PSD Ioan Deneş a declarat într-o conferinţă de presă la Bistriţa că este împotriva legii parteneriatului civil de care să beneficieze şi cuplurile de acelaşi sex, pentru că îi "lezează" şi "încalcă" libertatea atunci când îşi "externalizează" comportamentul şi merg de mână pe stradă. 

Potrivit bistriteanul.ro., senatorul crede că parteneriatul civil ar trebui analizat doar în perspectiva concubinajelor heterosexuale.

  • "Prin această rezolvare a unei probleme doresc să legalizeze acele convieţuiri, concubinaje, de fapt, între persoane de acelaşi sex. Vreau să o spun foarte clar: atâta timp cât modul în care se comportă un cetăţean nu-mi lezează libertatea mea, are dreptul să facă ce doreşte dumnealui. Dar, în momentul în care îmi lezează mie libertatea, atunci avem o problemă. Şi aici vreau să vă spun foarte tranşant: de fapt, dumnealor doresc să aibă drepturile pe care le are o familie în sensul pe care îl înţelegem noi până acum. Vor să se comporte în societate, ca şi cuplurile heterosexuale. Vor să aibă dreptul să facă înfieri, să meargă de mână pe stradă", a explicat Deneş. 

Senatorul PSD spune că "nu are nicio problemă" cu persoanele de acelaşi sex care "se manifestă în locuinţă, în intimitate", însă nu este de acord ca ele să se ţină de mână pe stradă.

  • "Modul în care doresc să externalizeze acest comportament, care eu consider că îmi încalcă libertatea mea de a merge pe stradă cu copilul meu personal sau cu nepotul şi să mă întrebe copilul «care e familia care este normală?», cea pe care o vede acasă şi în care l-am crescut sau cea pe care o vede pe stradă?", a adăugat Deneş.

După 13 ani de activitate în cadrul PNL, Ioan Deneş s-a mutat în PSD în 2014, anul ruperii USL. Ioan Deneş s-a născut în 1968 în localitatea Spermezeu din Bistriţa - Năsăud.

Dragnea: "PSD e un partid tolerant"

Liviu Dragnea s-a arătat deranjat de afirmaţiile lui Deneş şi şi-a avertizat colegii să nu uite că fac parte din PSD. 

"Nu sunt de acord cu afirmaţiile domnului Ioan Deneş. PSD este un partid tolerant, nu cu atitudini arbitrare, care crede cu toată tăria că în societatea românească avem loc toţi".
Liderul PSD a avertizat că va avea o discuţie "mai apăsată" cu colegii săi despre de acest subiect, în condiţiile în care "PSD sprijină toleranţa" şi pornind de la "conceptul că în România avem loc cu toţii şi nu trebuie să ne războim între noi", în condiţiile în care "pericolele şi riscurile sunt în afara ţării, nu la noi".

 






comentarii
5 comentarii

#JegUman
Cetatean
04.04.2017 13:15
Dragnea e un tembel. Zice bine dl Dene?.
Eu
04.04.2017 23:45
Si PSD-istii care lanseaza minciuni in spatiul public (de exemplu despre corporatistii care au fost obligati sa iasa la mitinguri etc. etc.) imi incalca libertatea. Oare nu este dreptul cetatenilor de a nu fi mintiti de catre proprii lor reprezentanti, care sunt platiti, culmea, din bani publici?
Ovidiu
05.04.2017 15:06
JOS Dragnea si pus in loc IOAN DENES.
mike
06.04.2017 17:48
--un jeg--postat un mare JEG
la jeg
06.04.2017 17:52
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA