Tribuna
Investițiile de anvergură la Sibiu sunt făcute de PSD. Încep lucrările pentru Autostrada Sibiu – Pitești
ADVERTORIAL
2425 vizualizari
Investițiile de anvergură la Sibiu sunt făcute de PSD. Încep lucrările pentru Autostrada Sibiu – Pitești

Încă 129 milioane Euro investește Guvernul PSD în Sibiu pentru autostrada Sibiu - Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu – Boița, după ce în urmă cu doar 10 zile anunța investiții de 800 de milioane de lei pentru 167 de proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală în județul Sibiu.

 

“Sibienii văd deja că Partidul Social Democrat nu-i minte, nu-i ocolește și cred că înțeleg cât de important este ca PSD să-și ducă proiectele la bun sfârșit. După ce în urmă cu două luni le dădeam sibienilor vestea că Mediașul va avea centura mult așteptată și că proiectul de execuție a fost urcat pe site pentru licitație publică, astăzi pot să spun că un alt contract important pentru Sibiu a fost semnat de Guvernul PSD din care fac și eu parte. Proiectarea și execuția autostrăzii Sibiu - Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu – Boița se alătură investițiilor de anvergură realizate în județul nostru de către PSD.  Acum câteva zile l-am invitat pe Ministrul Dezvoltării la Sibiu și împreună am vorbit despre banii pe care Guvernul îi alocă modernizării Spitalului Județean dar și despre multe alte proiecte, inclusiv despre investiția de la Ocna Sibiului, investiţie pe care o va face Ministerul Turismului pentru dezvoltarea și modernizarea stațiunii balneare. Îmi amintesc că și centura ocolitoare a Sibiului a fost tot un proiect demarat datorită social democraţilor, în 2003, ceea ce demonstrează că PSD a reușit să angreze de-a lungul anilor investiții valoroase pentru sibieni.

În ciuda piedicilor liberalilor care au făcut opoziție doar mințind sibienii de bună credință, PSD a continuat să dezvolte România. PNL Sibiu ar trebui să înceteze să se mai facă de râs atunci când se laudă cu reușitele PSD din timpul Guvernării PSD, uitând că atunci când PNL/PDL au fost la guvernare nu doar că au avut zero realizări pentru Sibiu, dar au făcut rău tuturor sibienilor când au tăiat salariile, impozitat pensiile și au mărit impozitele. În ciuda blocării iresponsabile a bugetului statului român la începutul acestui an de către Werner K. Iohannis și de către PNL care a votat împotriva Legii Bugetului, Guvernul PSD a asigurat la bugetul național sumele necesare pentru demararea proiectelor importante de infrastructură, așteptate de foarte mult timp de români. PSD va continua să realizeze obiectiv cu obiectiv din programul de guvernare, de la majorări de salarii și pensii la investiții în educație, sănătate și infrastructură”, a declarat Bogdan Trif, președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

Biroul de Presă al PSD Sibiu






comentarii
7 comentarii

Bah PSD-eule...r-iaţi ai dracu de H O T I
MiniME
15.04.2019 18:28
Mai postac PDL/PNL-ist nu ati facut nimic pt Sibiu cat ati fost la guvernare ! Psd intodeauna a facut lucruri bune, acum de ce te oftici ca face Psd-ul autostrada Sibiu - Pitesti si centura Mediasului !
@ mini me
15.04.2019 18:35
Cand spui hoti te referi la hotul de case ? Oare l-ai votat ? Ai votat un hot de case ? Miniiii ? Iti cam plac hotii de case observ...unii ajung si presedinti !
Hotul de case
15.04.2019 18:46
investitii realizate de psd ?

Sibiu e CONTRIBUITOR NET la bugetul de stat !!!
dupa ce luati cu zece maini dati inapoi cu una si va mai si laudati ?

psd e cel care din banii stransi din Sibiu, Cluj, Timisoara au facut stadion pentru echipa privata a fiului lui dragnea, fac drumul expres Craiova Pitesti pe banii nostrii si autostrada Sibiu Pitesti si Targu Mures Iasi o fac cu PPP ca doar fraierii trebuie sa plateasca sa mearga pe soselele facute la DUBLUL costului pe km de autostrada fata de toate tarile din jur !

pentru analfabeti: cumparator de rea credinta A UNEI CASE nu e hot de case !
spre deosebire de infractorii condamnati din psd care au averi de ZECI DE MILIOANE DE EURO din salarii de bugetar !
asa ca mai taiati din ele ca nu mai tine cu minciuni.
ne vedem la vot !


nu ati facut nimic concret in peste doi ani de zile in afara de a imprumuta pe zeci de ani ZECI DE MILIARDE DE EURO pe care i-ati furat de nu a mai ramas nimic !!!
asistatul psd isi castiga banii
15.04.2019 19:23
COPIII MOR cazand in toaleta din curte a scolilor si voi tot la furat banii publici va ganditi !
Unde sunt cele 1500 de scoli si gradinite noi care trebuiau terminate in 2017 ?

De ce ati eliberati mii de criminali, violatori si talhari anul trecut ?
Cine raspunde pentru victimele lor ?

PSD = HOTI SI CRMINALI !
CRIMINALI PSD
15.04.2019 19:31
MINICINOSI NENOROCITI . Unde in lumea asta crestina a mai vazut cineva sa faci nunta in post . RUSINE .
ufirt nadgob
16.04.2019 14:54
Bravo, bravo, bravo. Felicitari Bogdan Trif!
ilie
16.04.2019 15:26
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA