logo
spartan
Întrebare pentru Poşta Română: Vă plac oamenii care stau cu orele la coadă la voi?
Întrebare pentru Poşta Română: Vă plac oamenii care stau cu orele la coadă la voi?
A scrie că la Poştă e coadă este ca şi când ai scrie că vara e cald sau când plouă e ud pe jos. Dacă ai vreo treabă la un oficiu poştal, e mai mult ca sigur că ori trebuie să îţi iei liber în ziua aceea, ori că trebuie să renunţi la orice activitate planificată în acea zi.

Indiferent dacă trebuie să dai sau să primeşti, meniul e acelaşi: stat la coadă. Funcţionari puţini care trebuie să facă mai multe lucruri deodată, pentru că nepăsarea de la nivel înalt e pe cele mai înalte culmi, dotare de muzeu al istoriei tehnicii digitale, ca să nu spunem că „de tot râsul”, nervi, etc.
Aşa că spunem doar că ieri, în Valea Aurie, a fost o zi normală la Poştă. Mai mulţi oameni au stat ceva ore ca să îşi ridice pensia. La un moment dat, s-a vehiculat faptul că oficiul poştal nu mai are bani suficienţi.
Ajunşi la faţa locului, am pus şi noi o întrebare. În acel moment, mai exact în jurul orei 13, luni, 13 august, la coadă mai erau, în Valea Aurie, peste 20 de persoane majoritatea oameni în vârstă. Funcţionarul de la Poştă ne-a spus că, de dimineaţă, primise suma de 50.000 lei dar că, în acel moment, mai existau, „de dat”, doar 9.000 lei. Deci, se pare că unele persoane au stat degeaba la coadă.

Întrebăm, DIN NOU, Poşta Română, dacă este normal ca să pierzi FOARTE mult timp pentru a apela la serviciile sale, şi dacă termenul de management spune ceva, în afară de nivelul salariilor de la un anumit birou în sus. Pentru că nu poţi face performanţă cu puţini oameni, cu „tehnică” de tot râsul (apropo, mai folosesc imprimante cu ace) şi neplanificând anumite aspecte, ca de exemplu sumele de bani necesare a acoperi, să zicem pensiile oamenilor. Evident că ştim că tragem iar degeaba semnale de alarmă. Dar măcar am zis...
Chiar aşa, vă plac oamenii care stau cu orele la coadă la voi? Nouă nu.  (D.C)

 


comentarii
8 comentarii

problema nu-i la oamenii de la ghiseu...e la nenorocitii aia din Bucuresti care si-au batut joc de Posta Romana...nici cand posta din Austria a vrut sa cumpere Posta Romana n-au vrut s-o vanda...ca nu mai aveau ei de unde sa fure. Voi astia de la Tribuna, de ce nu mergeti sa lucrati 1 zi la ghiseu la posta???
un sibian
14.08.2018 07:35
Rusine, Posta Romana!Rusine managerului din Sibiu, cocotat pe scaun, cu leafa nejustificata, in conditiile in care nu poate rezolva situatiile de criza. Nicio explicatie pentru situatia de criza.
Alt cetatean
14.08.2018 09:13
Și la Oficiul 1 e coadă, sunt mai puține ghișee deschise, iar sediul mesageriei nu mai este în clădire separată, așa cum era de zeci de ani. Nu mai vorbim de Oficiul poștal 6, la Cedonia. Acolo, ghișeul pentru pachete s-a desființat de câțiva ani, iar dimineața e deschis doar un ghișeu din cele trei. Vă dați seama ce cozi sunt.
Comenius
14.08.2018 09:14
Plus că la Poșta Română intră toți nebunii cu pile. Exemplu: Marius Soanea lucrător comercial la Poșta Română Sibiu. Întrebati această persoană cum a ajuns să lucreze la Poșta Română Sibiu. Această persoană locuiește pe Strada Maramuresului. Pentru că are pile în Poliția Sibiu? În Februarie 2012 a furat o corespondență care trebuia să ajungă în Statele Unite Ale Americii. Nu a ajuns niciodată. Vreau dreptate...
Bumblebee
14.08.2018 11:01
Traim in anul 2018.De card a-ti auzit?
Pensionar
14.08.2018 11:33
Sunteti ridicoli! Acei pensionari care nu au optat pentru livrarea pensiei in cont bancar, trebuie sa astepte factorul postal la domiciliu in ziua in care sunt programati pentru a primii pensia, nu sa faca coada la posta pentru a-si primii pensia anticipat
Blabla
17.08.2018 16:16
Cred ca nu stii despre ce este vorba!!!
Pensionarii nu primesc pensia pentru ca postasul nu mai vine pe la ei....E la concursuri prin strainatate! Nu se face nicio programare, intelegi ? Sau ai rude care lucreaza la posta asta de doi bani? Nici vorba de pensie anticipata. Cred ca stii sa citesti, dar nu intelegi mesajul. Esti vreun analfabet functional?
pentru Blabla
17.08.2018 22:21
Astazi la OP Valea Aurie erau la coada 6persoane inaintea mea.Am stat la codita asta mica o jumatate de ora pentru ca angajata de la posta si-a propus sa adopte viteza melcului si la vorbe si la fapte.Rusine!
Un nemultumit de serviciile postei
20.08.2018 13:30
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia