logo
Într-adevăr, pe Mihai Viteazu e plin de vulpi...
Într-adevăr, pe Mihai Viteazu e plin de vulpi...

Pe lângă alte afişe oarecum interesante de pe stâlpii Sibiului, nu de multă vreme, în Hipodrom, mai exact în plin mijloc de bulevard Mihai Viteazu, suntem anunţaţi că e de rău.  Adică, "la noi în cartier" e plin de vulpi. Care vor fi vaccinate împotriva rabiei. Evident, dacă vor fi prinse. Sau dacă vreun cetăţean al municipiului Sibiu domiciliat în zonă are, pe post de animal de companie, o vulpe şi se va prezenta la medicul veterinar să o imunizeze.
Mai exact, afişul din imagine tronează pe un stâlp (e permis afişajul pe stâlpi?) din staţia numită, sugestiv "Primăvara", în amintirea defunctei cofetării de pe aceste meleaguri. Bun aşa. E bine să fim preveniţi şi noi, cei de la bloc, despre pericolul turbării la vulpile din cartier. Chiar dacă, cel puţin în ultimii şase ani, în zona de blocuri a Sibiului au fost identificate doar două bucăţi vulpe, una turbată în 2001 (în V. Aaron) şi alta nevinovată şi incognito în octombrie 2016 ("la Păpădie" în p. Aurel Vlaicu) iată că Hipodromul III în general şi bd. Mihai Viteazu în special e "zonă de vaccinare (a vulpilor, credem...) împotriva rabiei. Nu am înţeles însă ce autobuz iau vulpile din staţie: 1 până la Obor sau 12-le până la Balanţa? Că prin zonă văd orice: elevi cu ghiozdane şi kendame, pensionari cu trăişti, căţei, pisicuţe, porumbei, vrăbii, ciori de semănătură, maşini parcate regulamentar sau anapoda, sociali care dorm pe băncile din părculeţ, alaiuri de nuntaşi... Numai vulpe nu am văzut. Am fost şi pe câmp, pe valea Săpunului şi am văzut tot câini (poate ne scăpaţi, cumva de ei, că tot veni vorba?).
În fine, de acord cu campania de vaccinare, dar parcă totuşi, afişul ăsta e într-o zonă prea aglomerată urban ca să mai fie şi vulpi turbate pe acolo. Oricum, mulţumim pentru informare.    

 

comentarii
1 comentarii

Necredinciosilor, pana nu vedetzi nu credetzi. Vulpile sunt in san si musca de sfarc cum spunea un grec, vulpile sunt in vie cum spunea un anglofon, in casa, peste tot.
Mick
24.09.2017 21:08
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia