logo
Infracţiuni rutiere descoperite de poliţiştii sibieni
Vasile ANTIPA
708 vizualizari
Infracţiuni rutiere descoperite de poliţiştii sibieni

Joi dimineaţa în jurul orei 1, în municipiul Sibiu, pe strada Gorăslău, a fost depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în oraşul Cisnădie, care conducea un autoturism deşi nu deţine acest drept. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.
La aceeaşi oră, pe strada Bisericii din oraşul Avrig, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară condusă spre DN 1 de către un localnic în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că dreptul de a conduce al persoanei în cauză a fost anulat. Mai mult decât atât, la testarea şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele avrigeanului s-a deschis un dosar penal de cercetare privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, respectiv conducere sub influenţa alcoolului.
Tot joi dimineaţa, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au depistat un alt conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 36 de ani, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,72 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia