logo
Incident grav pe Aeroportul Sibiu. Un bărbat și un minor au sărit gardul Aeroportului și au încercat să fure un autovehicul
Sorana MAIER
2670 vizualizari
Incident grav pe Aeroportul Sibiu. Un bărbat și un minor au sărit gardul Aeroportului și au încercat să fure un autovehicul
© Arhivă

Două persoane au reușit să intre ilegal în perimetrul Aeroportului Internațional Sibiu, după ce au sărit gardul în apropierea remizei de pompieri și au încercat să fure o mașină.
Incidentul a avut loc la finalul lunii martie, dar a  fost făcut public miercuri de prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, care a cerut reprezentanților Consiliului Județean Sibiu să sporească măsurile de securitate, având în vedere și faptul că anul viitor Sibiul va găzdui Summitul UE.
În data de 22 martie 2018 două persoane, un adult și un minor, au escaladat gardul de protecție al aeroportului, în apropierea remizei de pompieri, pătrunzând neautorizat în perimetrul aeroportului. Cele două persoane au intenționat să sustragă un autovehicul, proprietatea aeroportului, însă au fost surprinși de către personalul aeroportuar care a gestionat situația conform procedurilor, iar cei doi au fost preluați de către Poliția Transporturi pentru cercetări”, se arată într-un răspuns al reprezentanților Aeroportului Internațional Sibiu.
Aeroportul a pus la dispoziția poliției materialele video care au surprins momentul în care cei doi au pătruns în perimetrul aeroportului. 
Precizăm faptul că persoanele nu au ajuns în proximitatea aeronavelor. Acest incident a fost raportat și Autoritatății Aeronautice Civile Române, autoritate competentă în domeniul securității aviației civile”, mai transmit reprezentanții Aeroportului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia