logo
Început de iarnă ce pare mai mult sfârşit de primăvară: aproape 20 de grade în termometre
Început de iarnă ce pare mai mult sfârşit de primăvară: aproape 20 de grade în termometre

FOTO: RĂZVAN NEGRU

Săptămâna care începe aduce temperaturi de aproape 20 de grade, mai normale pentru sfârşit de primăvară, decât pentru început de iarnă. Vremea bună nu durează mult, iar spre finalul perioadei, temperaturile vor reveni la normal.

Luni, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros și izolat va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare ziua mai ales la munte și pe Valea Oltului, unde rafalele vor atinge și depăși 60-70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade. La munte local se va semnala ceață.

Marţi, deși temperaturile vor marca o scădere, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, iar la munte noaptea în zona înaltă precipitațiile vor fi și mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade. La munte se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua și izolat va ploua slab, iar pe crestele montane trecător precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade. La munte și izolat dimineața în rest se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse va ploua slab, iar în zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 15 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade. La munte și izolat dimineața în rest se va semnala ceață.

Vineri şi în weekend, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Izolat și trecător vor fi condiții de ploi slabe, iar la munte de precipitații mixte slabe. Vântul va sufla slab și moderat Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 13 grade, iar cele minime între 1 și 3 grade.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia