logo
Începe simularea BAC-ului! Peste 6.000 de elevi din județul Sibiu pot participa la probe!
Andra MARINESCU
881 vizualizari
Începe simularea BAC-ului! Peste 6.000 de elevi din județul Sibiu pot participa la probe!
© Arhiva TRIBUNA
Luni debutează simularea examenului național de Bacalaureat 2018. Potrivit prof. Claudia Mery Simtion, șeful Inspectoratului Școlar Județean, în județul Sibiu sunt 270 de elevi din clasa a XIII-a a învățământului seral și cu frecvență redusă, 2.639 de elevi din clasa a XII-a și 3.347 de elevi din clasa a XI-a (aceștia susțin doar simularea probelor din 19, 20 și 21 martie), care pot participa la probe.


Prima probă se va desfășura luni, 19 martie, la Limba și literatura română, a doua, pe 20 martie, la Limba și literatura maternă, după care miercuri, 21 martie, elevii vor susține proba obligatorie a profilului, respectiv Matematică sau Istorie, iar joi, 22 martie, proba la alegere a specializării, adică Fizică, Chimie, Biologie, Geografie, Logică, Psihologie, Sociologie, Informatică sau Filosofie.
Rezultatele vor fi afișate vineri, 30 martie, urmând ca ele să fie analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-a desfășurat această simulare, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia