logo
FITS
Începe „Litoralul pentru Toţi” - 2018. Preţuri mai mici cu 70% decât în vârf de sezon
Dumitru CHISELIŢĂ
1630 vizualizari
Începe „Litoralul pentru Toţi” - 2018. Preţuri mai mici cu 70% decât în vârf de sezon

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc anunţă că, din 2 septembrie până la 30 septembrie, lansează programul "Litoralul pentru Toţi", prin care turiştii beneficiază de cazare la mare plătind între 150 şi 600 lei/săptămână.  

“Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la sfârşitul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august. Tarifele practicate în programul special “Litoralul pentru Toţi" sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon”, transmite un comunicat al FPTR.

”Litoralul pentru Toţi’’ este singurul program social din Româniasusţinutintegral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii 6 ani, deşicosturile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat. Începândcu această editţe, biletele pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Până în prezent s-au înscris în program 54 hoteluri din toate staţiunilede pe litoral, care pun la dispoziţie 3.000 de locuri în fiecare din cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătoriilor, direct de către hotel, tariful fiind acelaşi, în funcţie de unitatea de cazare.

Astfel, în programul „Litoralul pentru toţi sunt înscrise patru hoteluri din Jupiter, unul din Olimp, şase din Neptun, două din Saturn, trei din Venus, unul din Cap Aurora, 19 din Eforie Nord, unul din Eforie Sud şi 17 din Mamaia. Tarifele pornesc de la 205 lei/6 nopţi la hotel de o stea fără mic dejun, la 605 lei/6 nopţi la hotel de 5 stele cu mic dejun pentru zona Constanţa-Mamaia, la 159 lei/6 nopţi la hotel de o stea fără mic dejun, la 469 lei/6 nopţi la hotel de 5 stele cu mic dejun pentru staţiunile din sudul Litoralului. 

comentarii
1 comentarii

Si pt. dvs. dlvs. dle redactor!
///
05.09.2018 07:05
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia