logo
spartan
Începe instalarea corturilor pentru Summit. Parcările din Piața Mică și Piața Huet se închid o lună
Sorana MAIER
2461 vizualizari
Începe instalarea corturilor pentru Summit. Parcările din Piața Mică și Piața Huet se închid o lună

Sibiul începe pregătirile pentru Summitul UE din 9 mai, iar de luni, 15 aprilie, echipele Ministerului Afacerilor Externe, organizatorul Summitului european, vor începe instalarea corturilor din Piața Mică și Piața Huet. Aceste corturi vor fi utilizate de jurnaliștii și traducătorii prezenți la eveniment.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de montaj este necesară închiderea parcărilor din Piața Mică și Piața Huet începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor rămâne închise până în data de 16 mai, când corturile vor fi demontate, anunță Primăria Sibiu.

În această perioadă, sibienii sunt rugați să se reorienteze către alte parcări din zonă, atât către cele zonale, cât și către cele de pe aliniamentele stradale.

În cazul sibienilor, persoane fizice și juridice (inclusiv instituții) care dețin abonamente pentru parcările din Piața Mică și Piața Huet, acestea vor fi valabile pentru orice altă parcare publică stradală cu plată din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care accesul este reglementat prin bariere și taxe speciale.

În ceea ce privește magazinele și unitățile de alimentație publică din cele două piețe, începând din 8 aprilie accesul în Piața Mică și Piața Huet pentru aprovizionare va fi permis zilnic, între orele 5 și 9 dimineața.

„În cazul în care apar modificări sau informații noi cu privire la restricții, Primăria Sibiu le va comunica publicului în timp util”, anunță municipalitatea într-un comunicat de presă.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia