Tribuna
Încep înscrierile pentru "Gala elevului reprezentant"
Andra MARINESCU
536 vizualizari
Încep înscrierile pentru
© Facebook CNE


Consiliul Național al Elevilor găzduiește cea de-a doua ediție a proiectului „Gala elevului reprezentant”, eveniment care va avea loc pe data de 31 mai. Tema de anul acesta este una simbolică pentru bunul demers al actului educațional, „From ESC to CTRL in education”.
"Din dorința de a recunoaște inițiativele de impact ale activiștilor educaționali, Consiliul Național al Elevilor își propune să premieze contribuția acestora la îmbunătățirea sistemului de învățământ. Precum tasta CTRL nu funcționează decât împreună cu alte taste, nici sistemul de educație nu poate să atingă un nivel performant în lipsa unei eficiente cooperări între actorii săi", spun reprezentanții CNE.
Potrivit acestora, gala va reuni elevi care, prin implicarea lor activă în viața comunității, sunt și vor fi cetățenii de care avem nevoie, profesori dedicați în totalitate perfecționării sistemului de învățământ, activiști care contribuie zilnic la înfăptuirea unei schimbări și echipele din spatele inițiativelor educaționale benefice pentru dimensiunea învățării ca factor formator în dezvoltarea personală și socială a elevilor.
"Educația reprezintă un factor indispensabil pentru formarea unei comunități responsabile, orientate spre adevăratele valori democratice. În cazul în care cunoști o persoană ale cărei inițiative reprezintă un punct de reper pentru dezvoltarea performantă a sistemului educațional, poți să o nominalizezi până pe 17 mai, accesând următorul link: https://gala.consiliulelevilor.ro/", este mesajul CNE.
Categoriile în cadrul cărora se poate face o nominalizare sunt: „Profesori de nota 10”, „Elevi care schimbă comunitatea”, „Inițiative pentru educație” și „Activiști pentru educație”. Pentru mai multe detalii, puteți să accesați pagina oficială a Consiliului Național al Elevilor.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia