Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Incendiul de la depozitul de uleiuri și vopsea, de pe Calea Șurii Mari, stins după nouă ore
Incendiul de la depozitul de uleiuri și vopsea, de pe Calea Șurii Mari, stins după nouă ore

Incendiul de la depozitul de vopsea și uleiuri din municipiul Sibiu a fost stins sâmbătă dimineața după nouă ore de intervenție.

„Incendiul este lichidat. Echipajele de pompieri încă mai efectuează supravegherea zonei. Ca urmare a lichidării incendiului, se efectuează o cercetare pentru stabilirea cauzei care a dus la izbucnirea acestuia”, a spus Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit acesteia, pompierii au lucrat aproape nouă ore pentru stingerea incendiului, iar în sprijin au venit și salvatori din județele Alba, Hunedoara, Vâlcea, Brașov și Mureș.

La locul incendiului au acționat și jandarmi și polițiști, fiind impuse și restricții de circulație, au fost anunțate Aeroportul Sibiu și Romatsa, pentru a nu apărea probleme de zbor din cauza fumului dens, iar populația a fost avertizată să evite zona, din cauza poluării. 

O anchetă va stabili cum s-a produs incediul.

Incendiu puternic în Sibiu, la un depozit de vopsea și uleiuri, pe Calea Șurii Mari. Populația, sfătuită de stea departe de fumul dens

comentarii
3 comentarii

Sper, macar, ca sarmanii asociati, cei de la JIFA, sa fi avut buna inspiratie sa fi achizitionat o solida polita de asigurare ...!???!!!
Un roman
21.10.2018 02:42
În tot orașul pute a JIFA. Am deschis geamul să aerisesc în casă ! Nu poți nici măcar o secundă să lași geamul deschis ! Sunteți o rușine națională !
Un sibian
21.10.2018 13:09
Voi ăștia de la Jifa ați pus focul dacă aveți o poliță de asigurare babană ! Nu mă bag ! Cei de la FBI vor decide viitorul vostru și al celor de la ISU !
Un sibian
21.10.2018 13:12
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia