logo
Încă 10 persoane au căzut pe gheață; numărul total trece de 80. Primăria a aplicat amenzi
Laura BUCIU
688 vizualizari
Încă 10 persoane au căzut pe gheață; numărul total trece de 80. Primăria a aplicat amenzi

La UPU Sibiu au ajuns, până joi dimineața, 82 de persoane care au căzut pe gheață, ultimii 10 pacienți fiind din din ultimele 24 de ore. Pacienții au vârste cuprinse 21 și 63 ani și sunt 7 bărbați și 3 femei.

  • „Un bărbat de 60 de ani, diagnosticat cu fractură de femur cu deplasare a fost internat în cadrul Secției Clinice Ortopedie. Restul pacienților au plecat cu recomandări medicale”, spune Decebal Todăriță.

În ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat cazuri de degerături, etilism, consum de droguri sau etnobotanice, cazuri sociale. S-au mai înregistrat patru pacienți diagnosticați cu viroză respiratorie, doi bărbați și două femei, care, de asemenea, au plecat cu recomandări după efectuarea investigațiilor medicale.

 

Primăria a încpeut să dea amenzi

 

Inspectorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public și agenții Poliției Locale au înștiințat cetățenii cu privire la obligația pe care o au de a curăța de gheața și zăpada de pe trotuarul din fața casei, a blocului sau a firmei pe care o dețin în luna decembrie, de la prima ninsoare din acest sezon, a transmis Mirela GLigore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Tot atunci, au fost înmânate cetățenilor sau afișate aproape 600 de înștiințări scrise. 

  • „Anul acesta, în contextul ninsorilor însemnate cantitativ, inspectorii municipalității au ieșit mai întâi în teren pentru a soma cetățenii să îndeplinească această obligație legală, emițându-se 30 de somații și aplicându-se 11 amenzi”, a spus Mirela Gligore. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turul ciclist

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia