Tribuna
brukenthal museum
INADMISIBIL! Un oficial al lui Hermannstadt, luat la bătaie de fotbalistul Jazvic. "Un golan! Facem plângere penală"
INADMISIBIL! Un oficial al lui Hermannstadt, luat la bătaie de fotbalistul Jazvic.

Un incident neplăcut a avut loc, astăzi, între Răzvan Zamfir, directorul Departamentului de Scouting al echipei FC Hermannstadt, şi Filip Jazvic. Fotbalistul croat, care a evoluat, în a doua parte a sezonului precedent pentru echipa sibiană, nu mai intră în vederile antrenorului Costel Enache. Jazvic s-a enervat la aflarea veştii, l-a înjurat şi l-a lovit cu pumnii în figură pe oficialul lui Hermannstadt, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Incidentul a fost confirmat de oficialii echipei sibiene, care au declarat că vor face plângere penală împotriva fotbalistului.
"Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului. A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”, a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, directorul executiv al lui Hermannstadt, Iuliu Mureşan.
Filip Jazvic a ajuns la FC Hermannstadt în iarnă.
 

comentarii
2 comentarii

Ce-mi place jurnalismul de Sibiu... eveniment petrecut acasa, iar ei preiau stirea de la publicatiile centrale!?! La fel si cu istoria asta fara sfarsit cu stadionul: apar comunicate rare, seci si lapidare ale Primariei, pe care jurnalistii le publica fara sa puna intrebari, probabil din dorinta de a nu supara reprezentantii administratiei locale!
Eu, sibianul
16.07.2019 22:05
DAR NU OFICIALUL A FOST BATUT DE FOTBALIST CI INVERS CA ACESTA I-SI CEREA DREPTURILE SALARIALE IAR MURESAN ET COMP I-AU INSCENAT CEVA . AR TREBUI SA-L APARAM PE ACEST BAIAT STRAIN IN TARA NOASTRA . DACA ERA INVERS CUM CITEAM DESPRE UN ROMAN BATUT PE NEDREPT . VAROG APARATI-L
bum
17.07.2019 23:09
Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia