Tribuna
În costum popular și pe bicicletă pentru Monumentul Eroilor
Sorana MAIER
3395 vizualizari
În costum popular și pe bicicletă pentru Monumentul Eroilor

Îmbrăcat în straie populare, teologul și publicistul Dragomir Vlonga, în vârstă de 73 de ani, a pornit, în 15 mai, cu bicicleta spre București, iar miercuri a poposit la Sibiu, în biroul prefectului Lucian radu.
El vrea să atragă atenția opiniei publice și să convingă Guvernul să aloce fondurile necesare construirii Monumentului Unirii la Alba Iulia, pentru a fi gata la 1 Decembrie 2018.
Alături de tricolor, Dragomir Vlonga poartă la piept un caiet de matematică, pe care l-a transformat în agendă de lucru. În rubricile trasate cu pixul, invită autoritățile locale ale orașelor prin care trece să-și scrie punctul de vedere asupra demersului său. În “Caietul marșului pe bicicletă”, inaugurat de IPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, prefectul Lucian Radu a scris: “susțin construirea Monumentului Unirii la Alba Iulia”. Caietul conține și o rubrică de observații, în care posesorul său își notează impresiile. După întâlnirea cu prefectul județului Sibiu, Dragomir Vlonga a completat în jurnal: “Oameni foarte deschiși, primitori”.

comentarii
3 comentarii

pe bicicleta? nu era mai bine sa vina pe cal?
...
18.05.2017 10:04
Pe cal sau pe biciclet?, bine c? a venit! Poate nu a vrut s? primeasc? amenda, pentru trac?iunea "un cal putere".
Rares
18.05.2017 10:48
Toat? lumea are nevoie de pu?in ajutor din c
Aslem Janik
18.07.2017 09:01
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia