logo
Împodobește bradul "altfel" și primești 1.000 de euro!
Împodobește bradul
Sibienii cu spirit creativ sunt invitați să transforme fântâna arteziană "de la telefoane” într-un brad de Crăciun "altfel". Câștigătorul concursului va primi 4.700 lei.


În luna decembrie, piațeta “de la telefoane”, de pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, va găzdui mini-târgul de Crăciun „Orășelul Fermecat”. Urmărind scopul de a găsi idei creative şi inovatoare, organizatorii au anunţat un concurs pentru aranjarea bradului "altfel", care va fi construit peste fântâna arteziană.

  • "Concursul de idei Bradul de Crăciun altfel, care urmărește selectarea celei mai bune idei de amenajare a fântânii arteziene din piațeta de la telefoane, sub forma de brad de Crăciun, se va desfășura pe parcursul lunii noiembrie și se adresează publicului larg, iubitorilor de frumos și celor care au o idee inovativă și doresc să o pună în practică. Cei interesați pot participa individual sau în echipe", spun organizatorii.

Înscrierile la concurs se fac până în 19 noiembrie. Câștigatorul va fi ales în data de 21 noiembrie şi va avea la dispoziție trei zile pentru a-și pune ideea in practică.
Construirea bradului de către câștigător se va face în perioada 27-30 noiembrie, cu sprijinul logistic al organizatorilor. Pentru înscriere şi detalii accesaţi pagina oficială a Oraşelului Fermecat de pe Facebook.

  • "Premiul este în valoare de 4.700 lei, iar această sumă trebuie să asigure costurile necesare implementării ideii câștigătoare. Participanții, individuali sau în echipe, pot să fie sprijiniți și de companii-sponsor, care vor putea susține costurile suplimentare de implementare și vor avea posibilitatea să monteze în bradul construit decorațiuni personalizate", completează organizatorii.

Orășelul Fermecat reprezintă un mini-târg de Crăciun, organizat de către Asociația Art Point și co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, piațeta “de la telefoane” de pe strada Nicolae Bălcescu, va fi amenajată ca un mini-orăşel pentru copii, pe două laturi ale fântânii arteziene. Mini-căsuţele vor adăposti pe întreaga perioadă a lunii decembrie un mic târg cu produse specifice sărbătorilor, printre care jucării de lemn, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, dulciuri şi bunătăţi tradiţionale, produse vestimentare și altele.
Fiecare weekend "Orăşelul Fermecat" aşteaptă sibienii şi oaspeţii oraşului la concerte de colinde, muzică de cor, teatru de păpuşi pentru copii, iar în 23 decembrie Moș Crăciun va împărți cadouri trecătorilor.


Liubovi STARII

comentarii
1 comentarii

CHEMATI-L PE FUEGO CEL ADEVARAT SA VA SPUNA EL CUM SE IMPODOBESTE BRADUL...
GIGI
15.11.2017 13:28
Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia