logo
"Îmbogăţit" dintr-o eroare bancară colosală: Unui belgian i-au intrat în cont 2.000 de miliarde de euro!
Rareș BIŢU
1914 vizualizari

Şi calculatoarele greşesc, iar atunci când au la îndemână conturi cu bani mulţi produc nu ştiri, ci breaking news-uri fără pereche.

I s-a întâmplat în urmă cu câteva zile unui belgian din Dinant care s-a trezit, peste noapte, cu 2.000 de miliarde de euro în contul aferent cardului său Visa, relatează cnewsmatin.fr., citat de digi24.

  • "Când m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume", a povestit Luc Mahieux presei belgiene.

Bărbatul a explicat că în urmă cu puţin timp îşi introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, însă după ce a observat că respectivul site îl taxa cu câte 34,90 euro pe lună, şi-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat că suma astronomică care i-a intrat pe card provine de pe această platformă.

  • "Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicaţii (...) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică şi nici de o tentativă de escrocherie", a declarat Mahieux.

Pentru siguranţă, belgianul a luat decizia de a-şi bloca cardul emis de Record Bank. A fost nevoie de cinci zile pentru ca situaţia să fie lămurită. Vinerea trecută, miile de miliarde au migrat din contul belgianului fără nicio explicaţie. Presa din Belgia scrie că singurul efect care persistă e numărul imens de mesaje pe care "norocosul" continuă să le primească. Mesaje prin care este invitat să facă tot soiul de ... donaţii. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia