logo
Iluzionism și prestidigitație pe ritmuri latino, la Teatrul "Gong"
Andra MARINESCU
777 vizualizari
Iluzionism și prestidigitație pe ritmuri latino, la Teatrul
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 6 decembrie, de la orele 11 și 18, spectacolul "Latin Magic Show". Evenimentul are loc în cadrul programului "Sibiu Magic Show", ce se va desfășura anul acesta în perioada 6 – 10 decembrie.


Unul dintre cei mai în vogă artiști magicieni ai momentului, Ernesto Planas vine pentru prima dată în România. Artistul de origine cubaneză prezintă un show fascinant cu numere de iluzionism, close-up și prestidigitație pe ritmuri latino. Recunoscut pentru eleganța tehnicii sale, carismaticul magician a susținut spectacole în peste 70 de țări, fiind primul cubanez câștigător al prestigiosului trofeu „International Grand Prix” din cadrul Convenției Magicienilor din Mexic. Uimitorul său număr cu umbrele, unic în lume, i-a adus în palmares de două ori Premiul Merlin la Societății Internaționale de Magicieni. „Latin Magic Show” este un spectacol interactiv dedicat întregii familii.
Sibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, animație, teatru de umbre, dar și workshop-uri. „Sibiu Magic Show a fost creat pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă și pentru a face imposibilul posibil. Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă de divertisment pentru întreaga familie!”, spune Adrian Tibu, managerul Teatrului din Sibiu.


Unde se găsesc bilete


Biletele pentru ediția din acest an a festivalului vor fi puse în vânzare de duminică, 19 noiembrie, la sediul teatrului sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet variază între șapte și 14 lei, în funcție de spectacol. Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11 - 18, sâmbăta de la 10 la 18, iar duminica între orele 10-14. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Orange și Vodafone) se percepe un comision de 10%.
Sibiu Magic Show este un festival finanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia