logo
Iluminatul festiv din centrul Sibiului se aprinde în 17 noiembrie
Sorana MAIER
1815 vizualizari
Iluminatul festiv din centrul Sibiului se aprinde în 17 noiembrie

Montarea iluminatului de sărbători în Sibiu începe săptămânia viitoare, anunţă Primăria Sibiu.
Administraţia locală a semnat contractul pentru verificarea, repararea, instalarea, demontarea și depozitarea elementelor care alcătuiesc iluminatului festiv care va împodobi Sibiul pentru sărbătorile din această iarnă.
Montările vor începe cu Piața Mare și apoi în restul centrului istoric pentru ca iluminatul să fie funcțional până în 17 noiembrie când se deschide Târgul de Crăciun. 
Ornamentele luminoase se vor monta în restul orașului până în 5 decembrie, înainte de Sf. Nicolae.
Valoarea contractului încheiat cu firma SC Electro Con SRL pentru prestarea acestor servicii este de 154.700 de lei. În perioada de funcționare a iluminatului festiv, firma va asigura și asistență tehnică și va interveni pentru remedierea defecțiunilor care pot surveni.

Ornamente noi pentru giratorii

Pentru a îmbogăți iluminatul festiv existent, Primăria achiziționează o serie de figurine și șiruri luminoase. Acestea vor fi utilizate pentru ornamentarea sensurilor giratorii din intersecțiile importante ale orașului. Contractul de achiziție va fi semnat cu fima MK Illumination în această săptămână, termenul de livrare a produselor fiind de 15 zile. Valoarea produselor este de 73.537,24 lei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia