logo
FITS
Icoana Maicii Domnului - Îndrumătoarea ajunge la Sibiu
Andra MARINESCU
5309 vizualizari
Icoana Maicii Domnului - Îndrumătoarea ajunge la Sibiu
Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului - Îndrumătoarea va fi adusă în fața credincioșilor sibieni, joi, 12 ianuarie, la Biserica de pe strada Dealului.

Se spune că icoana vindecă boli de cancer și de inimă, aduce împăcare în familii, înțelepțește pruncii și dezleagă casele de blesteme. Icoana va fi adusă la Biserica cu hramul Sf. Ioan Iacob Românul de pe strada Dealului, cu binecuvântarea ÎPS Laurențiu Streza, arhiepiscopul Sibiului și mitropolitul Ardealului, pentru al optulea an consecutiv. Credincioșii se pot închina la ea zilnic, până pe 15 ianuarie, între orele 8 - 22. Joi, de la ora 18.30, va avea loc o procesiune cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului - Îndrumătoarea, pe traseul strada Dealului - Transilvaniei - George Coșbuc - Alexandru Donici - strada Dealului.
Duminică, începând cu ora 16, la Biserica cu hramul Sf. Ioan Iacob Românul, va avea loc un concert de muzică psaltică, susținut de Grupul de Protopsalți de la Biserica Mihai Vodă din București, de unde vine și icoana.
Icoana a fost adusă în România de la Mănăstirea Xenofont - Athos, în secolul al XVII-lea.


comentarii
2 comentarii

Au inceput popii sa umble cu facatoarea de minuni si dezlegare de blesteme.Cu catva timp in urma auzeam un popa ca ortodocsia nu se ocupa cu asemenea minuni,cred ca le-a luat meseria ghicitoarelor.Acuma in ce sa crezi?.Cred in Maria Campina.
gogu din rampa
10.01.2017 15:11
Pentru gogu din rampa : Nu preotii fac minuni, rugaciunile din inima impreuna cu rugaciunea preotilor, fac minuni ! Autosuficienta ateee nu te ajuta !
Pentru unul
10.01.2017 16:56
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia