logo
Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Sihăstria Putnei ajunge la Sibiu
Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Sihăstria Putnei ajunge la Sibiu
Timp de șapte zile, începând cu 17 octombrie, se va afla la Sibiu spre închinare Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Sihăstria Putnei.


Credincioșii se pot închina la Sfânta Icoană în toate aceste zile la Bisericuța din lemn din curtea Spitalului TBC, între orele 8–21.
"Această Icoană veche, care a scăpat de furia turcilor și care păstrează și astăzi urmele unei tăieturi de sabie, este cunoscută mai ales pentru puterea ei de a izbăvi de patimi, precum fumatul și beția și de a vindeca boli grele. Ea a fost dăruită Mănăstirii Sihăstria Putnei de către o familie evlavioasă din localitatea Putna și se află la închinare în partea stângă a naosului Bisericii „Bunavestire” a acestei Mănăstiri", spun reprezentanții Bisericii.
Icoana Maicii Domnului de la Sihăstria Putnei va fi găzduită timp de o săptămână la Sibiu cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a Înaltpreasfințitului Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, și prin purtarea de grijă a Presfințitului Damaschin Dorneanul, episcop vicar al acestei Arhiepiscopii. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia