logo
Iarnă blândă la început de decembrie
Iarnă blândă la început de decembrie

Vremea se va răci, iar cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse, luni, la munte și local în rest va ninge, în general slab cantitativ. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări locale, viscolind zăpada la munte, unde va depăși temporar la rafală viteza de  60-70 km/h, iar pe creste 80-90 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade, iar cele minime între - 5 și -3 grade.  Vor fi condiții de ghețuș.

Marți, vremea va fi relativ rece. Cerul va fi temporar noros și local va ninge slab. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări locale, viscolind zăpada la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade, iar cele minime între -7 și -4 grade.  Vor fi condiții de ghețuș.

Miercuri, vremea se va menține relativ rece. Cerul va fi temporar noros și mai ales ziua, local la munte și pe arii restrânse în rest, va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale la munte, unde va viscoli zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -3 și 0 grade. 

Joi, vemea se menține rece noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 5 grade, iar cele minime între -8 și -5 grade.  Izolat se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.

Vineri și în weekend, deși temperaturile vor marca o creștere ușoară de la o zi la alta, vremea va fi rece noaptea. Cerul va  fi variabil în prima parte a intervalului, apoi va deveni mai mult noros și se vor semnala precipitații mixte, predominant sub formă de ploaie. Local se va semnala ceață la începutul intervalului, asociată și cu depunere de chiciură și vor fi condiții de polei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

povestea chitarei

classicc junior

tdc sibiu

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
spitalul de psihiatrie
clau
Licitatie publica

accentmedia