Tribuna
Ianuarie, luna cu cele mai ieftine bilete de avion! Unde poţi călători la preţuri fără concurenţă
Rareș BIŢU
1519 vizualizari
Ianuarie, luna cu cele mai ieftine bilete de avion! Unde poţi călători la preţuri fără concurenţă

Ce ştiam deja din experienţă proprie mi-a confirmat şi Vola: cele mai ieftine bilete de avion le găseşti în ianuarie, lună când zborurile pot fi cu până la 60 % mai mici faţă de media anuală. Asta e concluzia la care au ajuns specialiştii Vola, după ce au comparat preţurile tuturor biletelor cumpărate de pe vola.ro în ultimii patru ani. 

Cine e deprins să-şi facă vara sanie şi iarna car ştie că prima lună din an e un moment foarte bun pentru achiziţionarea biletelor de avion, însă nici finalul anului nu-i tocmai de neglijat. 

Cel mai ieftin, în prima lună din an, poţi zbura dus - întors la tarife începând de la 15 euro de persoană. Analiza citată arată că destinaţiile cu ieftinirile cele mai consistente sunt Berlin - până la 56% mai ieftin, Milano - până la 55% mai ieftin, Paris - până la 45% mai ieftin, Barcelona - până la 45% mai ieftin și Bruxelles - până la 40% mai ieftin. 
Un zbor dus-întors la Milano poate fi achiziţionat la tarife care pornesc de la 15 euro, Bologna - 20 euro, Atena - 26 euro, Bruxelles - 28 euro, Berlin - 30 euro sau Londra - 34 euro. 
În cazul călătoriilor în afara Europei, preţurile sunt şi ele mult mai bune în ianuarie. Un zbor la Dubai costă cu până la 40% mai puţin decât în restul anului. 
Dacă în ianuarie îşi rezervă bilete spre casă pentru tot restul anului, persoanele aflate la studii ori cele care muncesc peste graniţe pot prinde reduceri semnificative. 
Un bilet pe ruta Londra - Bucureşti şi retur cumpărat în ianuarie, cu date de călătorie pentru luna octombrie, ajunge să fie mai ieftin cu aproape 50% decât în altă perioadă din an. 
Procentele de reducere se păstrează și pentru bilete cu destinație finală în alte orașe mari ale României: Iași, Timișoara, Cluj-Napoca ,etc. 
"Dacă în 2018 s-au rezervat în luna ianuarie aproape 30.000 de bilete de avion pentru un total de 4 milioane de euro, în 2019 țintim la o creștere cu 50% a numărului de bilete de avion vândute în luna ianuarie. Vrem să încurajăm românii din țară sau din afară țării să își planifice în avans și să își rezerve călătoriile astfel încât să profite de cele mai bune prețuri din an", a declarat pentru profit.ro Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia