logo
spartan
Hoții din Sibiu suferă de patriotism local. Ce se mai fură prin magazinele din oraș
Dragoş BAKO
2580 vizualizari
Hoții din Sibiu suferă de patriotism local. Ce se mai fură prin magazinele din oraș

Cât e ziulica de lungă, auzim întruna că în România se fură. Se fură orice, de la rufele întinse pe sârmă, la fabrici, păduri sau lacuri. Hoția a ajuns o artă exercitată pe unde nu te aștepți, la băcănia din cartier, la taraba din piață ori la supermarket.

Ați văzut de multe ori, în marile magazine, acele elemente de siguranță din plastic aplicate pe cutiile unor produse electrocasnice sau pe ambalajele parfumurilor, deoarece hoții obișnuiau să se întovărășească cu conținutul ce nu prezenta niciun element care să-i fi putut da în vileag.

Mai nou, măsura aplicării respectivului element de siguranță a fost luată și în cazul produselor alimentare. Așa cum puteți vedea și în imagine, batoanele de salam au fost prevăzute cu acest dispozitiv, menit să-i împiedice pe hoți să se înfrupte din mezeluri, fără să le fi plătit. Este vorba despre Salamul de Sibiu, cel mai furat produs dintre alimentele expuse în galantarele magazinelor din Sibiu.  

Am întrebat un angajat al hipermarketului de ce rudele de salam prezintă acel element de siguranță, întâlnit îndeosebi la produse nealimentare și ne-a răspuns: „Pentru că se fură”. Hoți, hoți, dar cu patriotism local: nu dau iama în salamul bănățean, unguresc, italian sau dobrogean, ci în cel de Sibiu. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia