Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă ajută. După-amiaza, s-ar putea să întâmpinaţi probleme de natură birocratică. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie.

Taur
Sunteţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viaţă. Fiţi mai atent la cheltuieli!

Gemeni
Aveţi succes în toate activităţile casnice. Primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu începeţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi termina.

Rac
Reuşiţi să faceţi schimbări radicale în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

Leu
S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajaţi. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită.

Fecioară
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. Sunteţi tentat să cheltuiţi prea mult în interes personal. Fiţi prudent şi cumpătat! După-amiaza este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită.

Balanţă
Aveţi succes în afaceri şi în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi să faceţi schimbări atât în casă, cât şi în afaceri. Vă sfătuim să ţineţi seama şi de părerile unui bărbat mai în vârstă. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit.

Scorpion
Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiaza vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflaţi în centrul atenţiei. Lăsaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească!

Săgetător
Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante pentru astăzi, pentru că este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru un membru mai tânăr al familiei.

Capricorn
Aveţi ocazia să daţi sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii.

Vărsător
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiaza, vi se propune să intraţi într-o afacere. Ar fi bine să nu vă grăbiţi.

Peşti
Sunteţi decis să terminaţi o activitate începută mai demult, pentru casă. Puteţi beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportaţi sfaturile insistente. Aveţi grijă să nu se ajungă la ceartă!

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA