logo
„Haiducii” din Mediaș: Au spart 12 taxiuri in două nopți
Vasile ANTIPA
654 vizualizari
„Haiducii” din Mediaș: Au spart 12 taxiuri in două nopți

Doi tineri din Mediaș au reușit să spargă nu mai puțin de 12 taxiuri în două nopți. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș i-au reținut, miercuri, pe cei doui tineri, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv tentativă la furt calificat.

“Cei doi medieșeni, în vârstă de 18, respectiv 27 de ani, sunt bănuiți că, în nopțile de 9/10 și 10/11 noiembrie ar fi spart geamurile laterale și ar fi sustras bunuri electronice și bani din 12 autoturisme utilizate în regim taxi, parcate pe diferite străzi din municipiul Mediaș. Prejudiciul creat se ridică la suma de 5.530 de lei.

În urma investigațiilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, față de cele două persoane s-a luat, miercuri, măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a șapte infracțiuni de furt calificat și a cinci tentative la infracțiunea de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale”, a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia