logo
FITS
Guvernul pregăteşte TAXE pentru AUTOSTRĂZI. Teodorovici: "Aşa se întreţin drumurile şi infrastructura!"
Guvernul pregăteşte TAXE pentru AUTOSTRĂZI. Teodorovici:

Ce face o ţară când n-are nici şosele, iar la hăţuri i-au nimerit nişte gornişti ? Pregăteşte taxe de autostradă! E cel mai recent leac cu care Guvernul vrea sau mă rog are impresia că poate să dreagă acest beteşug care pare unul fără sfârşit. Oricât de ciudat ar suna, Guvernul are şi o explicaţie pentru găselniţa tocmai inventată: "Aşa se întreţine infrastructura!"

Guvernul a anunţat că şoferii care circulă pe aşa-zisele autostrăzi din România vor avea de plătit taxe noi. Potrivit ministrului Finanţelor publice, Eugen Teodorovici, o echipă comună cu Ministerul Transporturilor lucrează la stabilirea tarifelor, iar banii obţinuţi vor fi destinaţi întreţinerii infrastructurii.
Ministrul Finanţelor publice Eugen Teodorovici spune că autostrăzile din România ar putea fi întreţinute din taxe noi, aşa cum se întâmplă în statele occidentale.

  • ”Sistemul acesta de operare trebuie să fie undeva pus în seama unui privat. Uitaţi-vă la câte activităţi trebuiesc derulate, fie de reparaţie de drumuri, fie de întreţinere şi aşa mai departe, iarnă-vară. Ştiţi foarte bine că în afara ţării sunt aplicate astfel de mecanisme”, a declarat Eugen Teodorovici, într-o emisiune la TVR 1.
  • "Pentru podul de peste Dunăre, nu se plăteşte trecerea pe el?! Afară nu se plăteşte nicio taxă pentru trecere de pod sau autostradă?! Aşa se întreţin drumurile, infrastructura aşa se întreţine. Cum de unde se întreţine ea? Bani de unde?", a explicat Teodorovici.  

foto: autolatest.ro

comentarii
1 comentarii

Mai inchideti robinetele alea care curg salarii babane, pensii nesimtite ,( pensionari la 45 ani si angajti la loc cumuland la mega) in buzunarele unor nesimtiti -- Apoi folositi banii stransi la lucruri care construesc nu la discutii interminabile in parlament platiti dupa orele de somn pe banci. -- Dupa cum dati tot felul de taxe se vede clar ca treburile merg -FOARTE PROST in Romania -- Nu ma mir ca sa scoateti taxe pe aerul respirat -- Dupa ce ati distrus totul e normal ca sa ajuns la sapa de lemn--
mike
14.09.2018 06:00
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia