Tribuna
Gulaș de vită, ciorbă de varză și mute altele. După o masă copioasă, merge o baie în lac
Gulaș de vită, ciorbă de varză și mute altele. După o masă copioasă, merge o baie în lac

Aproape în fiecare sfârșit de săptămână, la Sibiu se organizează evenimente culinare, în cadrul programului Regiune Gastronomică. Cei ce vor să încerce ciorba de varză, de fasole păstăi, gulașul de vită, ciolanul cu fasole ori alte preparate, o pot face azi, într-un alt cadru, unde, după masă se pot răcori cu o baie în apă sărată.

La o terasă situată în apropierea intrării principale în Complexul lacurilor naturale de la Ocna Sibiului, mai mulți bucătari de la restaurante din Sibiu, își demonstrează azi măiestria într-ale gătitului. Spre deosebire de ospățul din oraș, aici, cei ce vin să deguste bucatele pot să-și completeze arderile de după festin cu mișcare făcută într-unul din lacurile sărate.

 Ionuț Costea, administratorul SC Lacuri Naturale SA spune că „Ne-am aliniat și noi, la Ocna, evenimentelor gastronomice din Sibiu. E duminică, e frumos și cred că după o masă copioasă o baie în lac e nemaipomenită. Toate preparatele arată foarte bine, mirosurile sunt irezistibile, e o atmosferă de petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Inițiativa celor care au adus aici mai mulți bucătari din Sibiu mi se pare lăudabilă, completând oferta turistică”.

Cei ce vor să îmbine o masă gustoasă cu o baie răcoritoare în lacurile de la Ocna, au posibilitatea să o facă pe tot parcursul zilei de duminică.

 


comentarii
1 comentarii

cred ca este bine să evitati mesele copioase in general, nu de alta dar un infarct in apele lacurilor de la ocna va ajuta sa va intalniti cu sfantu petru sau cu omologul lui de la nivelul inferior ca asistenta medicala la bai e inexistenta.
nu ascultati ce scrie in articol ca vor doar sa va ie banii
Iuda
18.08.2019 15:07
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia