logo
spartan
Ghișeele de la Pașapoarte și Permise vor fi deschise în 16 și 17 august
Ghișeele de la Pașapoarte și Permise vor fi deschise în 16 și 17 august

Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte vor fi deschise în 16 și 17 august, deși aceste zile au fost stabilite, prin Hotărâre de Guvern, ca zile libere pentru personalul bugetar. Activitatea cu publicul se va desfășura conform programului normal, anunță Instituția Prefectului.
Decizia a fost luată de subprefectul Horațiu Marin, ținând cont de faptul că, în aceste zile, sute de sibieni au programări online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor și la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu.
Ceilalți angajați ai Instituției Prefectului – Județul Sibiu vor recupera cele două zile libere prin prelungirea programului de lucru în perioada următoare.
Ziua de 15 august – Adormirea Maicii Domnului este zi liberă legală.

 

comentarii
2 comentarii

"Ceilalți angajați ai Instituției Prefectului – Județul Sibiu vor recupera cele două zile libere prin prelungirea programului de lucru în perioada următoare." --- Sper ca, macar pe aceasta lume, sa de gaseasta niscaiva minti luminate care sa ne explice despre ce devine afirmatia oficiala de mai sus! Noi o cititaram mai degraba pe dos!... Doamne ajuta si la redactorii pripasiti au ba pe la ziarele din Sibiu!
introspectus
10.08.2018 12:46
Ăsta-i jurnalismul făcut pe genunchi...
@introspectus
10.08.2018 21:45
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia