logo
FITS
Ger de crapă pietrele de Sfântul Ioan. Când se domolește frigul
Ger de crapă pietrele de Sfântul Ioan. Când se domolește frigul
© Răzvan NEGRU

Vremea va fi deosebit de rece, luni, în ziua de Sfântul Ioan, predominând gerul noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când izolat va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și -3 grade, iar cele minime între -13 și -11 grade.

Marți, vremea se menține deosebit de rece, geroasă dimineața. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii relativ extinse în cursul serii și al nopții va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale mai ales la munte, viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și -3 grade, iar cele minime între -9 și -7 grade.

Miercuri, vremea se va încălzi față de zilele precedente, apropiindu-se de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Local ziua și pe arii relativ extinse în cursul nopții se vor semnala precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale mai ales în sudul județului și la munte, unde va viscoli și spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -4 și -2 grade. Izolat vor fi condiții de polei.

Joi, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. La munte va ninge. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare mai ales la munte, unde va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade, iar cele minime între -6 și -4 grade. Izolat vor fi condiții de polei.

Vineri și în weekend, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei și local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare mai ales la munte, unde va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 3 grade, iar cele minime între -7 și -2 grade.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia