Tribuna
Gata cu domnia, putem reveni la apucăturile consacrate! Nesimţire sau rutină de Sibiu?
Gata cu domnia, putem reveni la apucăturile consacrate! Nesimţire sau rutină de Sibiu?

Nici n-a tras Summitul bine oblonul că mârletele s-a şi repezit să-şi dea în petec, dacă tot nu mai e poteră să mi ţi-l ia de guler. A ţinut morţiş s-o demonstreze proprietarul maşinii din imagine, parcată în miezul zilei fix pe pista de biciclişti de pe strada Banatului. Proprietar care a considerat că strada îi aparţine, iar bicicliştii n-au decât să-nveţe: ori să leviteze ori barem să-ncerce cum s-o face asta. N-a mai contat nici că pe strada cu pricina se circulă cu viteză, cei mai mulţi dintre şoferi obişnuind s-o calce de cum scapă de pe Dealului. Aşa încât, dacă eşti biciclist şi depăşeşti o asemenea golănie, totul e să nu care cumva să fii depăşit, la rândul tău, de vreun autobuz grăbit să nu iasă din grafic. Culmea e că fix în zona unde mârletele a parcat, trotuarul e lat. Mult mai lat ca în alte zone. Practic, atât de lat încât chiar şi un gipan încape lejer pe trotuar fără a deranja câtuşi de puţin pietonii. 
"Ar trebui să le ia carnetul! Dincolo sunt destule locuri de parcare, dar numai aşa le place să şi le lase, locuiesc vizavi, în fiecare zi îi văd", a opinat, indignată, o doamnă care nici măcar nu circula ca mine cu bicicleta, dar încă avea puteri să se revolte. 
La doi paşi, pe Şaguna, colţ cu Mitropoliei, o izbândă similară îşi lăfăia caroseria ocupând şi pista de biciclete, şi trotuarul. O maşină de poliţie apare de nicăieri, însă dispare la timp, cu ignoranţa setată pe opţiunea "Rânjet", că doar nu era să ia la dojenit mârlanul ori - mai rău! - să-i bată obrazul poate chiar cu chitanţierul, nu? 
Plus că nici nu mai e Summit, iar până la următorul cică e vreme berechet. Inclusiv să aflăm cine şi de ce naiba o fi scris pe maşinile ălea ceva legat de lege şi ordine. 

 


comentarii
8 comentarii

Acum se gasesc vopsele spray de toate culorile .Recomand biciclistilor sa aiba cate unul in buzunar si cand vad asemenea bariere in drumul lor sa le insemneze !!!!!!!
Biciclistul
14.05.2019 06:35
@Biciclistul
Ce vina au masinile, desteptule?
Da-ti-ai cu spray pe mecla aia de prost ce esti!
Ai descoperit si tu ca poti face rau masinilor ce nu ti le permiti sau ai ghidonul blocat si nu poti merge decat in fata. Boule!
Automobilistul
14.05.2019 09:32
Dacă dai cu spray ii plătești marlanului daune, asta vrei ? Cheamă pe cei de la ridicări auto, sa-i ridice mașina, în acest caz plătește el !
informeaza-te
14.05.2019 10:20
Disperarea mare pentru jurnaliștii de doi bani care în lipsa de idei scriu articole fără nicio valoare. Dar nu e un lucru nou ca în Sibiu sunt jurnaliști foarte slabi și fără nicio știre.
Sb
14.05.2019 17:22
Eu am văzut astăzi 78 de mașini oprite neregulamentar...faceți câte o știre pt fiecare
Sofer
14.05.2019 17:45
Un articol de căcat, scris de un dobitoc în limbaj de cocalar borat "marletele"...
Fgjjg
14.05.2019 17:52
IA SA II FACEȚI O RECLAMATIE PROPRIETARULUI, ASA RETROACTIV,CA SE POATE,CU POZA,chiar dacă nu mai e acum acolo,infractiunea s-a comis. Sa îl învățați minte,domnule ziarist, sa va mai înjure și defăimeze munca, pe aici !
Crina
15.05.2019 01:25
proprietarul lucreaza la circulatie de aceea legea este alta pentru ei, masina politiei a plecat ca nu era sa il amendeze pe unul de la circulatie , sta pe Brana in Selimbar, acolo nu are pomi. Cum sa respecte altii legea cand cei pusi sa o respecte si sa o aplice o trateaza preferential. Sa vedem cum este sanctionat cel in cauza avand proba, cei din IPJ ar trebui sa se autosesizeze.
Daca tot am ajuns aici ar trebui sa fie sanctionat si domnul agent de la rutiera AVAND IN VEDERE CA TOT CEI DE LA RUTIERA AU STIUT SA APLICE LEGEA IN CAZUL SEFULUI DE INSPECTORAT.Atunci a fost exces de zel sau sa credem ca doar ofiterii sunt sanctionat.
Ar trebui ca Tribuna sa urmareasca aplicarea legii si in cazul agentului de la rutiera.
Jan
17.05.2019 08:07
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia