logo
Garda Națională de Mediu a donat o pușcă cu tranchilizant Grădinii Zoologice din Sibiu
Garda Națională de Mediu a donat o pușcă cu tranchilizant Grădinii Zoologice din Sibiu

Garda Naţională de Mediu a donat, miercuri, Grădinii Zoologice din Sibiu o puşcă cu tranchilizant. Comisarul genrral, Bogdan Trif, a declarat că alegerea judeţului nu a fost întâmplătoare, rolul donaţiei fiind acela de a duce la evitarea situaţiilor nefericite în care autorităţile au fost nevoite să ucidă animale.

  • „M-am bucurat că am putut să donăm această armă cu tranchilizant Grădinii Zoologice din Sibiu. Alegerea acestui județ nu a fost întâmplătoare. Știu că au fost acolo probleme în mai multe rânduri, după ce animalele au reușit să scape din cuști și chiar din perimetrul grădinii zoologice, așa ca scopul acestei donații vizează în primul rând evitarea situațiilor nefericite în care autoritățile să fie nevoite să ucidă aceste animale, în loc să fie tranchilizate” a declarat comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu, Bogdan Trif.

Directorul de la Zoo, Marius Lunca a spus că arma îi va fi de real folos, nu doar când scapă animalele, ci şi atunci când acestea trebuie să fie mutate.

  • „Mulțumim Gărzii Naționale de Mediu și Comisarului General pentru aceasta donație. Pușca cu tranchilizant este necesară pentru activitatea noastră și nu numai în situațiile extreme în care am avea de a face cu animale sălbatice care evadează din gradina zoologică și pentru situațiile în care animalele ținute în captivitate trebuie mutate pentru relocare sau transportate pentru tratamente medicale sau intervenții chirurgicale”, a spus directorul Grădinii Zoologice Sibiu, Marius Lunca.

 

comentarii
5 comentarii

Excelenta solutie! Pentru gibonii din politie daca se mai reped sa omoare pui de ursi, nu?
Bravo
19.10.2017 00:14
Deci, avetzi grija sa nu tranchilizatzi vreo ratza din gradina zoologica, la iarna, inainte sa o impuscatzi pentru friptura, ca prinde miros!
Mick
19.10.2017 02:12
Acesti trei indivizi au luat o pozitie ,ca si cand sunt gata sa foloseasca in orice moment arma .Probabil au vazut prea multe filme cu mafioti.
19.10.2017 07:09
Da sigur dupa tine trebuiau sa ranjasca toti langa o pusca de tranchilizat. Daca dintr-un lucru normal si bun iei doar ca stau prea seriosi probabil esti galben...si mori de ciuda !!! Poate vroiau s- o foloseasca pe voi PNL- istii...dar ar strica tranchilizantul degeaba ca oricum sunteti adormiti !!! Vai de voi !!!
19.10.2017 09:12
Nici in articol si nici in comentarii nu se pomeneste numele vreunui partid!Si atunci de ce sari ca ars, acuzi si improsti cu noroi?In toate comentariile tale dovedesti ca esti un pupincurist si un lingau rosu jalnic si fara minte!Cei pe care-i pupi in fund zilnic sunt calaii Romaniei si daca ai avea minte macar cat o gaina ar trebui sa-ti tii gura si sa nu mai iesi din casa decat noaptea!
@Comentatorul anonim de la 09:12(care semneaza cu pseudonimul ARDEO)!
19.10.2017 15:08
Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia