Tribuna
Furt din Cartierul Arhitecților. Autorii, puși sub control judiciar
Furt din Cartierul Arhitecților. Autorii, puși sub control judiciar
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat vineri noaptea trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, sibieni, care aveau asupra lor mai multe bunuri a căror proveniență nu au putut să o justifice.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că imediat după miezul noopții până spre ora  02.00, cei trei ar fi pătruns într-o clădire aflată în construcție, pe o ușă lăsată descuiată, de unde ar fi sustras mai multe scule folosite în construcții, prejudiciul creat fiind apreciat la suma de 500 de lei.

Polițiștii au identificat persoana vătămată și au returnat bunurile recuperate.

În acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar față de cei trei bărbați s-a emis ordonanță de reținere 24 de ore.

Sâmbătă, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au dispus față de persoanele în cauză aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor trei sibieni. (L. B.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia