logo
Franța sau Croația? Pronosticurile Tribunei la finala Cupei Mondiale!
Franța sau Croația? Pronosticurile Tribunei la finala Cupei Mondiale!

Bate Franța! Sunt francofon, asta se știe. Țin cu Franța chiar dacă are o echipă alcătuită în marea ei majoritate din jucători din fostele colonii. În plus, mi-a plăcut cum a jucat la acest Campionat Mondial. De la croați îmi place Modric. Probabil va fi declarat jucătorul acestui turneu final. Dacă el merge bine în seara asta, s-ar putea să câștige Croația totuși. Nu se vor da multe goluri, probabil va fi 2-0 sau 2-1. Sper că pentru Franța.
N.I. Dobra
 
3-2 pentru Croația. Sau 3-2 pentru Franța. Da', sigur 3-2! Nu mă pricep deloc la fotbal! Se vede?
Sorana Maier
 
Cred că o să câștige echipa care dă un gol în plus. Și sper ca cea care dă unul în minus să fie Franța! 2-1 pentru Croația!
Rareș Bițu
 
Cred că va fi un meci frumos, care se va decide la penaltiuri. Mă gândesc că va fi 1-1 după 120 de minute, iar la loviturile de departajare se va impune Croația cu 4-3.
Mircea Bițu
 
Eu nu mă pricep deloc la fotbal, dar în schimb iubesc Franța. Nu știu nimic despre echipă, acum - că sunt întrebată - m-am uitat pe net, am văzut că e antrenată de unul Deschamps. 2-0 pentru Franța.
Andra Marinescu
 
Cred că va fi 1-0 pentru Franța. Acest Campionat Mondial a excelat în materie de surprize, nu neapărat în spectacol. Mă gândesc că nici finala nu va fi una deosebită, cu prestații care să ne țină cu sufletul la gură. Croația este o surpriză plăcută, dar trebuie să recunoaștem că a avut și șansă pentru a ajunge până în finală.
Dragoș Bako
 
Aș vrea să bată Croația, dar cred că va câștiga Franța. Nu mă pricep la fotbal, dar cred că vor fi prelungiri, iar învingătoarea se va decide abia la 11 metri.
Laura Buciu
 
Cred că va fi 3-2 pentru Franța, sau Franța va câștiga la loviturile de la 11 metri, chiar dacă sunt un simpatizant al Croației.
Dumitru Chiseliță
 
Îmi place fotbalul, sunt microbistă. Țin cu Croația. Croații sunt muncitori, mi-au plăcut cum au jucat la acest Campionat Mondial. I-am urmărit cu plăcere de fiecare dată. Au avut și un gram de noroc, dar și asta face parte din fotbal. Cu cât cred că va bate Croația? Stai să îl întreb și pe Gabriel, soțul meu. Zice că va fi 2-1. Deci, 2-1 pentru Croația!
Emilia Hasmațuchi
 
O să bată Croația cu 2-1. A făcut cele mai bune meciuri la acest Campionat Mondial. Și aseară, înaintea finalei mici, am zis că va câștiga Belgia cu 2-0 și așa a fost. Croații sunt pe val, au o echipă în ascensiune. A arătat clasă în Rusia. Mingea e rotundă, se poate întâmpla orice, nici Franța nu e de neglijat, dar cred că ăsta e Mondialul croaților.
Gheorghe Tîlvan
 
1-0 pentru Croația! E o echipă mai unită, mai muncitoare. Franța are individualități, Mbappe și Griezmann sunt printre cei mai buni jucători de la acest Mondial. Cred că va câștiga Croația.
Valetin Macrea
 
Țin cu Croația. Din ce motiv? Pnetru că îmi plac peisajele din această țară. Nu mă pricep deloc la fotbal. Dacă îmi aduc bine aminte, ultima dată când am fost pasionată de fotbal se întâmpla în 1986, când a luat Steaua cupa. Eram studentă, la Cluj, în Mănăștur. Aș vrea să bată Croația, dar cred că va câștiga totuși Franța cu 2-0.
Marcela Filker
 
Croația e echipa care m-a impresionat încă din faza grupelor. E o echipă de jucători muncitori, echipă omogenă, fără vedete. 1-0 pentru Croția. Nu știu cine va da golul.
Tiberiu Baruch
 
Merg pe mâna croaților. Joacă bine. I-am văzut la ultimul meci, cel cu Anglia. Mi-au plăcut. Au o echipă... activă. 2-0 pentru Croația.
Paula Cotarcea
 
Toți jucătorii din naționala Franței, la un loc, cred că fac un miliard de euro. Franța e totuși Franța. Am văzut jocul Croației cu Anglia. Englezii au fost slabi, nu m-au impresionat. Clar câștigă Franța. Cred că va fi 2-1.
Virgil Comiza
 
Acu' vom vedea care-s mai... cocoși, sau care-și doresc mai mult victoria. Franța lui Mbappe și Griezmann nu m-a impresionat în mod deosebit la acest Mondial. A jucat prea economicos, prea la rezultat, sclipirile au fost rare, spectacolul și mai și. Croații, în schimb, s-au comportat așa cum îi știam, ca oricine provenit din fostul spațiu ex-iugoslav. Încăpățânați până la culme, muncitori, imprevizibili... În fazele eliminatorii, la Modialul ăsta, de fiecare dată au jucat câte 120 de minute, iar prelungirile semifinalei cu Anglia i-a găsit în atac, deși aveau de apărat avantajul. Asta e Croația! Obiectiv, finala e de 1, X, 2, șansele sunt 50/50 la sută. Personal, îmi doresc o victorie a lui Modric și Mandzukic. Pronosticul meu? 2-0 Croația!
Ovidiu Boica
 
M-aș bucura dacă ar câștiga Croația. Dar, cred că e mai complicat. Pronostic? 1-0 Croația. Spun asta și gândindu-mă că probabil voi merge câteva zile în Croația, în concediu, peste o lună!
Răzvan Negru
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia