logo
FOTO: Zece persoane fără adăpost, ajutate de poliţişti şi de voluntarii Crucii Roşii
FOTO: Zece persoane fără adăpost, ajutate de poliţişti şi de voluntarii Crucii Roşii
* Oamenilor care stau în gară li s-au împărţit haine groase, mâncare, dulciuri şi ceai cald *

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu, alături de reprezentanții și voluntarii Filialei Crucea Roșie Sibiu au desfășurat în seara de 9 ianuarie, o acțiune în Stația C.F.R. Sibiu, încercând să aducă puțin confort și căldură celor 10 persoane fără adăpost aflate în incinta acestei stații C.F.R..

Avertizările meteorologilor de cod portocaliu de ger prognozate pentru această perioadă i-au determinat pe reprezentanții Filialei Crucea Roșie Sibiu și polițiștii de la transporturi Sibiu să desfășoare în Stația C.F.R. Sibiu o acțiune în beneficiul persoanelor fără adăpost.

În cadrul acțiunii au fost identificate 10 persoane fără adăpost, toate aflate în evidența polițiștilor de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu, cărora le-au fost distribuite haine groase (geci, paltoane, pulovere, căciuli, fulare), încălțăminte de sezon, mâncare, dulciuri și ceai cald.

Niciuna din aceste persoane nu a dorit să fie transportată la Adăpostul de Noapte din municipiul Sibiu.

 
comentarii
1 comentarii

Din pacate, calatorii CFR nu mai beneficiaza de sala de asteptare si trebuia sa stea alaturi de oamenii strazii, dintre care unii miros groaznic si reprezinta un real focar de infectie.
Comenius
11.01.2017 10:47
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia