logo
FOTO - VIDEO. Primul prefect femeie al județului: ”Pornesc la drum cu două priorități”
Sorana MAIER
4181 vizualizari
FOTO - VIDEO. Primul prefect femeie al județului: ”Pornesc la drum cu două priorități”
© Dragoș Dumitru

Adela-Maria Muntean, prima femeie prefect numită în această funcție în istoria recentă a Sibiului, a depus miercuri jurământul, în cadrul unei ceremonii la care s-au strâns primari, conducerea Județului, a Primăriei Sibiu, consuli sau directori de instituții deconcentrate.
Investirea a fost făcută de către comisarul de poliție Mihai Dan Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

  • Mă onorează și mă obligă, în egală măsură, să confirm încrederea care mi-a fost acordată de către primul ministru al României și de către toți cei care m-au susținut. (...) Am încredere! Experența de peste 10 ani dobândită în administrația publică îmi va permite să fac față cu succes acestei provocări, dând dovadă de echilibru, profesionalism, disciplină, transparență și bun simț. Pornesc la drum cu două priorități. Îmi propun să am o relație corectă cu instituțiile publice deconcentrate ale județului Sibiu și îmi propun să am o colaborare foarte strânsă cu autoritățile publice locale, care vor găsi în Instituția Prefectului un real partener de sprijin pentru determinarea priorităților de dezvoltare teritorială și îmbunătățirea calității actului administrativ”, a spus noul prefect.

Discursul hotărât și răspicat al prefectului Adela Muntean l-a făcut pe Mihai Dan Chirică să mărturisească faptul că este surpins de tonul hotărât al noului prefect și că îi va chiar urmări activitatea.


Adela Muntean a spus și că va fi un partener de dialog cu societatea civilă și că își dorește o relație corectă și apropiată cu presa.
Subprefectul Horațiu Marin a fost primul care a remarcat în discursul său faptul că, din acest moment, Sibiul este condus de trei femei, făcând referire la primarul Sibiului, Astrid Fodor, și la președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean.
Adela Muntean l-a înlocuit în funcție pe Radu Lucian.

 

© Dragoș Dumitru
© Dragoș Dumitru
© Dragoș Dumitru
© Dragoș Dumitru
© Dragoș Dumitru
© Dragoș Dumitru
© Dragoș Dumitru


comentarii
7 comentarii

Ne meritam soarta... Am ajuns de rasul penelistilor.... Mandru ca sunt...
RCS
11.10.2017 14:52
Felicitari ! O persoana hotarata !
Da
11.10.2017 16:13
La 2 zile dupa ce a fost numita director de prefectura se plangea prin Saliste ca in institutia pe care acum o conduce e totul "varza". Angajati, tergiversari...fond funciar. O considera pe fosta subprefect vinovata de toate cele. Profesionalism sadea
Coleg(a)
11.10.2017 16:56
BRAVO !!! O FEMEIE CU SCOALA Si EXPERIENTA !!! SUCCES !!!
LIV
11.10.2017 18:37
impegat de miscare sau gardian la Auschwitz. ce dreacu de aparitie? se poate lua de brat cu cubaneza de la invatamant :)
11.10.2017 19:50
Chiar ca are i tinuta vestimentara nepotrivita! Parca a r fi la o inmormantare de stabi PCR. La banii pe care ii castiga nu si-ar fi permis un costum office bleumarin si o bluza gri perle, fara cravata de impiegat CFR?!
catalin botezatu
11.10.2017 20:50
Nu sunt sovin dar......Consiliul Judetean femeie, Primaria Sibiu, femeie, Inspectoratul Judetean femeie, Prefectura Sibiu, femeie. Suntem pe maini bune.
Monu
12.10.2017 03:46
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

guitar

cibinfest

zilele recoltei

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
auchan
Licitatie publica

accentmedia