logo
FOTO - VIDEO. Primarul Fodor către premierul Saxoniei: "Sibiul este interesat în continuare de legături economice cu Germania"
Sorana MAIER
4535 vizualizari
FOTO - VIDEO. Primarul Fodor către premierul Saxoniei:
© Răzvan NEGRU

Prim-ministrul landului Saxonia, Stanislaw Tillich, s-a întâlnit vineri, la Primăria Municipiului Sibiu, cu primarul Astrid Fodor, cu care a discutat dezvoltarea relaţiilor economice între Sibiu şi Saxonia.

  • "Am prezentat domnului prim-ministru faptul că Sibiul este în continuare interesat de noi legături economice, în acest sens i-am prezentat deschiderea şi transparenţa administraţiei locale. Totodată i-am prezentat preocuparea administraţiei locale şi a mediului de afaceri privind implementarea învăţământului dual, care a înregistrat rezultate de excepţie. Bineînţeles că am vorbit şi despre locul pe care îl ocupă cultura în strategia de dezvoltare a Sibiului, am discutat şi despre turism, plecând de la dezvoltarea economică a oraşului, de la investiţiile în infastructură şi de la viaţa noastră culturală", a spus primarul Astrid Fodor.

La final, ea i-a mulţumit oficialului german şi a declarat că speră ca prin prezentarea sa să fi atras atenţia delegaţiei din Saxonia, în condiţiile în care Sibiul "are mare nevoie în continuare să se conecteze la alte oraşe din Europa".
Prim-ministrul landului Saxonia, Stanislaw Tillich, s-a arătat impresionat de faptul că în Sibiu aproape lipseşte şomajul, iar personalul este foarte calificat.
El a explicat că vizita sa în Sibiu s-a produs doar acum pentru că Saxonia a avut nevoie de o perioadă de timp în care să se dezvolte la nivel local, înainte de a trece la investiţii în afara graniţelor.

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
comentarii
1 comentarii

TOAPA E INTERESATA DE SPAGI PRIN INTERPUSI NU DE RANDUIALA IN ORAS.SE AMAGESTE AIUREA,NU VINE PENTRU EA NIMENI.CINE VINE VINE PENTRU CALITATEA CETATENILOR,NICI DECUM PENTRU MERITELE UNOR IDIOTI DIN PRIMARIE IN FRUNTE CU EA
BEN
18.06.2017 22:28
5.15.245.186
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia