logo
FOTO/ VIDEO: Dulciuri, colinde și cadouri de Crăciun, în căminele studențești ULBS
FOTO/ VIDEO: Dulciuri, colinde și cadouri de Crăciun, în căminele studențești ULBS
Crăciunul a ajuns în căminele studențești ULBS, cu două săptămâni mai devreme. Miercuri, 13 decembrie, aproximativ 2.000 de studenți au simțit "Parfum de Crăciun în fiecare cămin”. Tinerii au colindat, au făcut schimb de cadouri și s-au răsfățat cu dulciuri.

În fiecare an, conducerea Universității ”Lucian Blaga” vine cu surprize în căminele studențești, organizând diferite petreceri tematice. “Christmas Party” a devenit o tradiție, pe care studenții o așteaptă cu nerăbdare.

Anual organizăm această petrecere. Sper că va fi o seară superbă pentru ei. Studenții se bucură de posibilitatea de a socializa, pentru că de foarte multe ori, fiind la facultăți diferite, având un program diferit, nu reușesc să se cunoască. Atunci, “Christmas Party” e un moment în care poți să faci cunoștință, să socializezi. Noi, cei care venim cu idei și organizăm astfel de evenimente, suntem încântați de modul în care ei receptează invitația noastră și de modul în care se implică”, a spus conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct al ULBS.

Cu dor de casă

Ajunul Crăciunului s-a simțit și în Căminul nr. 7. Brazii împodobiți cu mare grijă de studenți, cu luminițe și alte elemente ale decorului specific sărbătorilor de iarnă, au creat o atmosferă magică de Crăciun. Mireasma merelor coapte și a dulciurilor a creat o ambianță caldă, care i-a dus cu gândul la acasă pe studenții plecați departe de părinți.

Sărbătorim în această seară Crăciunul, un eveniment organizat special pentru voi, dragi studenți. Continuând tradiția, începem să sărbătorim, să colindăm, să ne distrăm. Eu vă doresc <Sărbători fericite!>. Să fiți sănătoși și să aveți o vacanță plăcută. Cu mult drag vă aștept după vacanță, să reveniți în cămin cu multă energie și dispoziție bună”, a spus Gheorghe Nechita, administratorul Căminului numărul 7, studenților, la începutul petrecerii.

Uniți prin cântec, joc și voie bună, tinerii au colindat și au petrecut împreună. “Domn, Domn să-nalțăm”, “Cântecul bradului” și alte colinde tradiționale au răsunat în holul căminului.

Mă bucur atât de mult că am participat la evenimentul din seara aceasta. Îmi place că astfel de evenimente ne apropie, devenim o familie. Secret Santa ne-a făcut să fim mai empatici și mai atenți la cei de lângă noi. Datorită unei atmosfere calde m-am simțit ca acasă”, a spus Ana Delendrea, studentă la psihologie, care locuiește în Căminul 7.

La finalul petrecerii, care a durat trei ore, studenții au găsit sub brad cadouri de la colegii lor, care l-au ajutat pe Moș Crăciun și i-au umplut desaga.

Liuba STARII

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia