logo
FOTO: Trei elevi de liceu, loviți de microbuz pe trecerea de pietoni, pe DN 7, la Tălmaciu
FOTO: Trei elevi de liceu, loviți de microbuz pe trecerea de pietoni, pe DN 7, la Tălmaciu

ACTUALIZARE

Se pare că victimele sunt fete de liceu. Un alt coleg a fost lovit de microbuz, dar acesta nu a fost rănit grav.

”Sunt trei victime. Este vorba despre trei minori cu vârste între 14 și 17 ani. Două fete au fost preluate de SMURD cu fractură de femur și contuzii și un băiat a fost preluat de Serviciul Județean de Ambulanță cu entorsă. Toți cei trei copii sunt conștienți și primesc îngrijiri medicale în ambulanțe. Cei trei sunt transportați la Centrul de Primiri Urgențe Luther”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Două femei au fost rănite, vineri dimineața, pe Drumul Național 7, în Tălmaciu, pe o trecere de pietoni. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc pe strada Unirii.

Accidentul a fost produs de un microbuz.

Una dintre victime este inconștientă.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat.
comentarii
1 comentarii

Miercuri accident- azi accident--- la fiecare sfarsit de saptamana si sarbatori legale de se circula in coloana, claxoane, nervi, timp pierdut in traffic, victime,---- oare e prea putin pentru a convinge ca trebuie facut ceva? de cate victime avem nevoie sa treceti la fapte domnilor care dormiti in fotolii? ne mor copii, mamici, bunici--- TREZITI-VA - faceti o pasarela- faceti ceva - daca de autostrada nici nu poate fi vorba.......
un cetatean din Talmaciu
15.12.2017 08:28
109.99.183.130
Din aceeasi categorie
burduf sevis

Vacanta Eurotrip
infocenter
Licitatie publica