logo
FOTO: Spărgătorii de case au făcut o pasiune pentru cartierul Tineretului
FOTO: Spărgătorii de case au făcut o pasiune pentru cartierul Tineretului
© Razvan Negru

Lunar, cam zece familii din cartierele Tineretului sau Veteranilor sunt călcate de hoţi. Fură orice, de la materiale de construcţii, la roţi de maşină. Singurul lucru în comun al hoţilor este acela că operează noaptea. Fie escaladează, fie forţează încuietorile, îndeosebi în casele despre care ştiu că sunt nelocuite.

Speriaţi, oamenii au cerut ajutorul Poliţiei, care a înmulţit patrulele în zonă. Fără niciun rezultat, însă. Niciun hoţ nu a fost încă prins.

 

Oamenii se gândesc să sesizeze Ministerul de Interne

 

Doar în august şi septembrie, 20 de oameni au făcut plângere pentru că hoţii le-au spart casele în cartierele Tineretului și Veteranilor.

  • „Ne e teamă să mai lăsăm copiii pe stradă sau singuri în casă. E inadmisibil ca în două luni să se comită atâtea spargeri, iar hoţii să nu fie prinşi. Ne gândim să facem o sesizare inclusiv la Ministerul de Interne pentru că pe plan local nu s-a reuşit nicio rezolvare. E o situaţie ieşită din comun, inacceptabilă pentru un oraş civilizat. Nu se poate ca o bandă de hoţi să îşi facă de cap într-un cartier, iar Poliţia să nu reuşească să le dea de urmă sau să îi descurajeze”, a spus Mihai, un locuitor din cartierul Tineretului.

 

Mai multe dosare penale deschise

 

Întrebaţi despre această situaţie, din cele două cartiere sibiene, reprezentanţii Poliţiei Sibiu au arătat că sunt deschise mai multe dosare penale şi sunt efectuate cercetări pentru identificarea autorilor. Mai mult, au fost intensificate patrulele în zonă.

© Razvan Negru
© Razvan Negru
© Razvan Negru


comentarii
2 comentarii

E evident pentru toata lumea din oras ca politia locala e depasita de situatie pe toate planurile. S-ar impune mai multa fermitate din partea celor care conduc institutia.
Un cititor
12.10.2017 20:19
E si mai evident ca hotii stiu ce ataca, oare ziua muncitor in constructii - noaptea hot ???
Marilyn Monroe
13.10.2017 04:24
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia