Tribuna
FOTO: Sibienii au plecat „la mare”, la Ocna Sibiului
Dragoş BAKO
8559 vizualizari
FOTO: Sibienii au plecat „la mare”, la Ocna Sibiului

Dacă timp de o lună și jumătate vremea le-a pus bețe în roate celor care voiau să meargă la Ocna Sibiului pentru a face baie în lacurile sărate, în acest sfârșit de săptămână s-a dat dezlegare la scăldat. Sibienii au venit în număr mare încă de sâmbătă dimineață la Complexul Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului. Apa are o temperatură plăcută, așa că oamenii au luptat cu temperaturile ridicate înregistrate după o lungă perioadă de frig și ploi. 

Biletul de intrare costă 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani (copiii sub 10 ani au acces gratuit). De la ora 18.00, adulții plătesc doar 10 lei pentru biletul de intrare, în timp ce copiii beneficiază de acces gratuit. Șezlongurile și accesul la dușurile cu apă caldă nu se taxează suplimentar.  

Prețul parcării a rămas nemodificat față de anii trecuți - 5 lei/zi.

Aceste tarife sunt valabile până în 21 iunie, când va intra în vigoare altă grilă de prețuri. 

Programul de balneație începe zilnic de la ora 7.00 și se încheie la ora 22.00. Comercianții din zona lacurilor au păstrat, în mare, prețurile de anul trecut, așa că un meniu, un suc, o bere sau o cafea pot fi cumpărate la prețuri accesibile. 

Meteorologii au anunțat pentru acest sfârșit de săptămână temperaturi ridicate, așa că o ieșire pe „Litoralul Ardealului” poate fi o variantă de combatere a disconfortului termic.

Administratorul SC Lacuri Naturale SA Ocna Sibiului, Ionuț Costea, spune că „Ne-am pregătit în așa fel încât să le oferim turiștilor cele mai bune condiții și îi așteptăm în număr cât mai mare, atât în minivacanța de Rusalii, cât și după aceasta. Sperăm ca și vremea să țină cu noi, astfel încât să se poată bucura cât mai multă lume de ceea ce oferă lacurile naturale.”

 


comentarii
1 comentarii

o adresa ne dati va rugam unde se afla strandul in ocna sibiului
bolgar stefan
15.06.2019 20:03
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia