Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
FOTO și VIDEO: Incendiu puternic în Sibiu, la un depozit de vopsea și uleiuri, pe Calea Șurii Mari. Populația, sfătuită de stea departe de fumul dens
FOTO și VIDEO: Incendiu puternic în Sibiu, la un depozit de vopsea și uleiuri, pe Calea Șurii Mari. Populația, sfătuită de stea departe de fumul dens

Peste 200 de pompieri au intervenit, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de uleiuri și vopsea din municipiul Sibiu. S-a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență pentru a gestiona situația, iar din cauza fumului dens, populația a fost sfătuită să evite zona.

„Peste 200 de pompieri, cu 12 mașini  de stingere cu apă și spumă,  au intervenit la un incendiu produs în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mari la un depozit de uleiuri folosite, vopsea pe bază de apă, recipiente sub presiune goale, sub formă de spray”, a spus Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu s-au înregistrat victime.

În sprijinul pompierilor din Sibiu, au fost trimiși în sprijin pompieri de la inspectoratele pentru situații de urgență din județele Alba, Hunedoara, Vâlcea, Brașov și Mureș.

Sâmbătă dimineața, pompierii mai intervin doar pentru lichidarea ultimelor focare ale incendiului.

Reprezentantul ISU Sibiu a avertizat, totuși, populația să stea departe de locul incendiului.

„Rugăm cetăţenii să se îndepărteze de focarul incendiului, având în vedere poluarea produsă de fumul degajat, urmare a arderii substanţelor. De asemenea, recomandam celor din vecinătatea zonei afectate să ia măsuri, fie de adăpostire în locuinţe cu geamurile închise, fie de părăsire a zonei”, a mai spus Criveanu.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit pentru a analiza situaţia, sediul operatorului economic la care se manifestă arderea fiind dispus pe o suprafaţă de aproximativ 2.600 de metri pătraţi, iar cea mai mare parte a acestei suprafeţe a fost afectată de incendiu. 


comentarii
3 comentarii

asa era si pe vremuri
se fura grund,vopsele de la ipas,independenta, METALCAR.neagu-pnl/ mirsa.......................
dupa aia incendiu,si se trecea pe pierderi
stiu multi nu vorbeste nimeni
aceasi reteta
ardeo
20.10.2018 13:30
Sper, macar, ca sarmanii asociati, cei de la JIFA, sa fi avut buna inspiratie sa fi achizitionat o solida polita de asigurare ...!???!!!
Un roman
21.10.2018 02:40
Sigur a facut fratiorul inainte....
adi
21.10.2018 16:59
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia