Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
FOTO și VIDEO: Carla`s Dreams a concertat și a aprins iluminatul festiv la Cisnădie
FOTO și VIDEO: Carla`s Dreams a concertat și a aprins iluminatul festiv la Cisnădie

Înfruntând vremea deloc prietenoasă, sute de cisnădieni au venit  miercuri, 5 decembrie, în centrul orașului de la poalele Măgurii pentru a participa, ca în fiecare an, la aprinderea iluminatului festiv. A devenit o tradiție ca în fiecare an, pe 5 decembrie, la Cisnădie, să fie mare sărbătoare, să se aprindă luminițele din oraș și să concerteze nume mari ale muzicii românești.

Anul acesta, după un spectacol de teatru oferit celor mici, organizat de Cătălin Grigoraș, pe scena din Piața Revoluției au urcat cei de la Carla`s Dreams, în timpul concertului susținut de ei aprinzându-se și iluminatul festiv.

Ignorând vremea urâtă, cei care au venit în centrul Cisnădiei au fredonat alături de Carla`s Dreams cele mai cunoscute și apreciate melodii ale trupei.

După concert, mai mulți „Moși” au coborât din sediul Primăriei, oferindu-le celor mici pungi cu dulciuri. 

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației locale: primarul Gheorghe Huja, viceprimarul Dan Filip, admnistratorul public Otilia Man, secretarul orașului Cisnădie, Ciprian Rusu, consilieri locali. 

Alături de cisnădienii care au ignorat vremea rea, au venit la Cisnădie și sibieni sau turiști din țară. Raul este un tânăr din Baia Mare care a venit la Cisnădie cu mai mulți prieteni: „S-a nimerit să fim în această perioadă la Sibiu și știam că la Cisnădie e un spectacol tare. Am fost și acum doi ani și ne-a plăcut foarte mult atmosfera. E un oraș mic, dar cochet și în privința distracției bate multe orașe mari.”

FOTO: Răzvan NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia