Tribuna
(FOTO) Să mai credem în minuni? ”Municipalul”, cu 5 săptămâni înainte de... 15 martie
(FOTO) Să mai credem în minuni? ”Municipalul”, cu 5 săptămâni înainte de... 15 martie

Au mai rămas 5 săptămâni până la noul termen convenit de Primăria Municipiului Sibiu și Construcții SA, firma care a câștigat licitația pentru prima parte a lucrărilor de modernizarea Stadionului ”Municipal”. Cinci săptămâni în care arena din Parcul Sub Arini ar trebui să fie pregătită să găzduiască meciuri din Liga 1, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie gata pentru a trece de rigorile Ligii Profesioniste de Fotbal, care trebuie să dea girul în acest sens.

Mânați de optimismul oficialior echipei sibiene, am mai dat o raită pe ”Municipal” în weekend, pentru a vedea în ce stadiu sunt lucrările, însă cele văzute nu prea ne-au bucurat. Chiar dacă vremea a început să țină cu fotbalul, iar zăpada care acoperea întreaga arenă acum 3 săptămâni, la precedenta vizită, s-a topit în totalitate, chiar dacă firma care a contactat lucrările a mărit simțitor numărul muncitorilor de pe acest șantier, progresele nu sunt atât de... vizibile pe cât ne-am fi dorit.

Se lucrează de zor, în continuare, la pregătirea tribunei principale, dar până la montarea scaunelor mai e cale lungă. În ceea ce privește segmentul de peluză de deasupra vestiarelor, acesta își așteaptă rândul, acoperit cu imense folii de naylon negru.

Accesul de la vestiare spre teren nu se va face prea curând prin tunelul atât de binecunoscut, acesta fiind nefinalizat, am putea spune chiar că mai are mult până să fie utilizabil, dar nu asta ar fi cea mai mare problemă.

Turnicheții de la porțile stadionului - o altă condiție obligatorie pentru ca ”Municipalul” să poată găzdui meciuri din Liga 1 - nu au fost montați până în momentul de față (se aude chiar că încă nici nu e stabilit de unde vor fi achiziționați).

Despre starea lucrărilor de la ”Municipal” vorbesc cel mai bine imaginile ce însoțesc aceste rânduri. Dacă va fi, sau nu, gata stadionul din Parcul Sub Arini până pe 15 martie, nu știm și ne ferim să mai dăm verdicte. Vă lăsăm pe dumneavoastră să priviți cu atenție aceste fotografii și, în funcție de cât de optimiști sau de pesimiști sunteți, să răspundeți singuri la această întrebare: ”Va fi gata stadionul pe 15 martie?”

 


comentarii
3 comentarii

Bataie de joc asa ceva nu se poate Demisia la Primarie plus Firma de kkt in 6 luni nu faci u sa izolezi o tribuna dao drk .
florin
04.02.2019 15:48
SC. Construcții sunteți de râsul curcilor!
Unde este SC Cona?
PNL Sibiu
04.02.2019 15:52
@florin, care 6 luni ? Vor fi 10 luni in Martie.
G
04.02.2019 17:59
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia