Tribuna
FOTO: Prostituție în apartamente închiriate în regim hotelier la Sibiu, Cluj, Craiova și Oradea. Femeilor le era injectată heroină
FOTO: Prostituție în apartamente închiriate în regim hotelier la Sibiu, Cluj, Craiova și Oradea. Femeilor le era injectată heroină

Două persoane au fost reținute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  pentru  săvârșirea infracțiuniilor de trafic de persoane, în formă agravată și în formă continuată, proxenetism, în formă continuată, trafic de droguri de risc, în formă continuată, acces ilegal la un sistem informatic, în formă agravată și în formă continuată, și de alterare a integrităţii datelor informatice.

Potrivit DIICOT, există suspiciunea că, începând cu anul 2014, unul dintre inculpați a recrutat mai multe femei pentru a le exploata sexual, prin obligare la practicarea prostituției, le-a adăpostit în apartamente închiriate în regim hotelier pe raza municipiul Cluj-Napoca și a altor orașe din România (printre care Sibiu, Craiova și Oradea)  şi le-a înlesnit acestora activitatea de prostituţie, prin gestionarea unor conturi pe site-uri de profil, obținând sume de bani de pe urma practicării prostituției.

De asemenea, s-a reținut faptul că, pentru a constrânge persoanele vătămate să practice prostituția, inculpatul le-a drogat, prin injectarea cu heroină,  creându-le astfel o stare de dependență față de această substanță.

„În urma cercetărilor efectuate în prezenta cauză, a rezultat faptul că, inculpatul D.A.C. a deţinut şi a vândut droguri de mare risc (Metadonă) inculpatului C.S.I., pe care i le-a expediat acestuia sub formă de pachete prin intermediul firmelor de curierat. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite şi ridicate 47 de comprimate de metadonă de 20 de mg., 12 comprimate de metadonă de 5 mg., 16 telefoane mobile, 11 cartele SIM, 2 memory stick-uri, 2 carduri de memorie, acte de identitate ale altor persoane, înscrisuri, un cântar electronic de mare precizie și sume de bani”, arată DIICOT.

Tribunalul Cluj a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi inculpați.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj-Napoca și București, precum și jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia