Tribuna
PNL
FOTO - O femeie internată s-a urcat pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu
Vasile ANTIPA
5109 vizualizari
FOTO - O femeie internată s-a urcat pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

O femeie în vârstă de 34 de ani s-a urcat, sâmbătă după amiaza, pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Femeia a mers să facă duș, a urcat printr-o gură de scurgere, iar când un asistent a văzut ce se întâmplă și a urcat după ea, femeia a ajuns pe acoperișul spitalului. La fața locului au ajuns echipaje ale ISU, Ambulanței și Poliției Sibiu, femeia coborând în cele din urmă de pe acoperiș.

"ISU Sibiu a intervenit de urgență cu autospecială de salvare de la înălțime, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere, în municipiul Sibiu, strada Doctor D. Bagdazar, unde o femeie aflată pe acoperișul unui spital amenința că se sinucide. La fața locului s-a aflat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.În cele din urmă femeia a fost coborâtă de pe acoperiș", a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La locul incidentului a ajuns și un polițist negociator.

"În aceasta după amiază, la solicitarea ISU Sibiu, un polițist din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al IPJ Sibiu, negociator, a intervenit la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Sibiu și a convins o pacientă să coboare de pe acoperișul spitalului", a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Directorul medical al Spitalului de Psihiatrie spune că femeia nu a intenționat să se sinucidă. A discutat cu ea după acest eveniment, iar femeia, care s-a internat voluntar în spital, nu a avut o explicație pentru gestul său.

"Nu a fost vorba de suicid sau protest. Pacienta nu a avut nicio motivație pentru care s-a urcat și a coborât de pe clădire. După ce a coborât am întrebat-o de ce s-a urcat și nu a știut să spună. Ea a intrat la duș, acolo e o gură de ventilație, a rupt-p și s-a urcat pe acolo. Când asistentul a urcat după ea, s-a speriat și a urcat pe acoperiș. Acum e în stare fizică bună.

Am declanșat analiza evenimentului. Am discutat ea, nu are nicio leziune și a spus că vrea să rămână la noi. Vreau să vă mai spun că a venit singură la spital, s-a internat voluntar. Activitatea se desfășoară în condiții normale la spital", a spus Ciprian Băcilă, directorul medical al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA